Leesvoer om je letterlijk

doorheen te bijten.

B2Design blog: kennis kan je pas delen als je het bezit.

Teamuitje B2Design; Valse kunst, een naakte vrouw en lekker eten!

Een nieuw elan, frisse wind of met de neuzen dezelfde kant op. Allemaal uitdrukkingen om onze teamdag te omschrijven. We gingen een dagje weg met het team en leerden wat interessante lessen over (valse) kunst en naakte vrouwenlichamen.

Lees hele artikel

Zoekmachinevriendelijke content, zo schrijf je goede SEO tekst!

Er zijn veel manieren om een website hoog te laten scoren in Google. In dit artikel leggen we uit hoe je zelf hoger in Google kunt komen met een aantal simpele richtlijnen voor de inhoud van je website.

Lees hele artikel

Internet Of Things in een notendop

Het Internet der dingen refereert naar een situatie waarin door mensen bestuurde computers in de minderheid zullen zijn op het internet. Dit wil zeggen dat apparaten met elkaar kunnen communiceren om zo informatie met elkaar uit te wisselen. Dit kan enorm handig zijn in veel verschillende situaties.

Lees hele artikel

Laat je Philips HUE lamp knipperen als FC Groningen een doelpunt scoort.

Je schoonouders op bezoek en toch willen weten hoe de wedstrijd van FC Groningen verloopt. Gebruik je Philips Hue lampen!

Lees hele artikel

Last van een onscherpe omslagfoto op Facebook?

Met de komst van facebook is er een prachtige gelegenheid ontstaan om jezelf, je bedrijf of organisatie te promoten. De enorm snelle ontwikkelingen die dit mateloos populaire online platform door maakt zijn nauwelijks bij te houden. Als internetbedrijf raken we er dan ook niet snel over uitgepraat!

Lees hele artikel

Zoeken in Google, maak het jezelf makkelijk

In dit artikel gaan we dieper in op de minder bekende zoekmogelijkheden van Google, waardoor je in de toekomst betere resultaten zult gaan boeken tijdens je zoektochten op het wereldwijde web!

Lees hele artikel

Ham, kaas, brood, ketchup: daar is de tostiparty!

Ham, kaas, brood, ketchup. Dat is de reguliere tosti die je op ieder terras krijgt. Maar, er is veel meer mogelijk met je tosti. Gebruik je creativiteit of bekijk deze 10 tosti-party-recepten.

Lees hele artikel

Wat is referral spam in Google Analytics en hoe voorkom ik het?

Referral spam duikt de laatste tijd veel op in Google Analytics en vervuilt uw website data. Hoe kan je hier het beste mee om gaan? We geven u tips.

Lees hele artikel

10 Google Analytics pannenkoeken tips voor kleine ondernemers

Waag je graag een gokje? Zorg dan dat je keuzes voor je website maakt op je eigen gevoel. Of ga je liever aan de slag op basis van harde statistieken? Goed onthouden: meten is weten.

Lees hele artikel

Sneltoetsen voor gebruik van Google Analytics

Google Analytics zit vol met slimme functies, en één daarvan is het gebruik van sneltoetsen. Maak gebruik van de standaard sneltoetsen of maak zelf een sneltoets aan.

Lees hele artikel

6 handige tips voor je e-mail marketing

E-mailmarketing is een zwaar onderschatte vorm van marketing. Dit komt vooral omdat het in de praktijk vaak verkeerd ingezet wordt, waardoor de resultaten niet zoals gewenst zijn. Hoe maak je jouw e-mailmarketingcampagne wel een succes, en waar moet je op letten wanneer je zo’n campagne opzet?

Lees hele artikel

De opkomst van digitaal geld

Steeds vaker wordt er in het nieuws gesproken over digitale munten. Inmiddels kan je niet meer om de Bitcoin heen. Toch hangt er nog een negatief sfeertje om dit betaalmiddel door de slechte berichten in de media. In dit artikel lees je wat digitaal geld precies is, en waarvoor je het kunt gebruiken

Lees hele artikel

De meerwaarde van een responsive website

Je kunt er bijna niet meer omheen tegenwoordig, responsive design. Maar wat houdt het precies in en waarom zou jouw website al lang responsive moeten zijn? In dit artikel leer je wat de meerwaarde is van een responsive website, en hoe deze het verschil kan maken tussen een nieuwe klant en een flop.

Lees hele artikel

Een Open Source CMS is toch gratis? Nee dus!

Open Source staat voor gratis, denken velen. Wat veel mensen vergeten is dat ontwikkeling, techniek en updates ook deskundig moeten worden uitgevoerd.

Lees hele artikel

4 tips voor het vullen van je website

Een veelvoorkomende uitdaging voor bedrijven is het vullen van de bedrijfswebsite met boeiende informatie. Het verzinnen van nieuwsberichten of blogs waar de bezoeker (en potentiële klant) daadwerkelijk iets aan heeft is dan ook geen gemakkelijke klus. In dit artikel lees je een aantal handige tips.

Lees hele artikel

5 tips voor zakelijk social media gebruik

Je klanten bevinden zich steeds vaker op Twitter, Facebook en LinkedIn. Er liggen enorme kansen voor je onderneming die je (gratis) kunt aangrijpen om je omzet en naamsbekendheid te vergroten. Hieronder lees je waar je op moet letten om je organisatie naar een hoger sociaal niveau te tillen.

Lees hele artikel

Kleurgebruik op je website, onderschat het niet want het levert nieuwe klanten op!

Kleuren doen wat met ons. Niet bewust maar onbewust. Bij het zien van kleuren gaan signalen naar de hypothalamus waarna er hormonen door de schildklier worden afgegeven die onze emoties veroorzaken.

Lees hele artikel

Situationeel webdesign, de opvolger van responsive en adaptive webdesign

We hebben in een eerder artikel al uitgelegd wat het verschil is tussen responsive webdesign en adaptive webdesign. Nu kunnen we adaptive design ook nog gaan combineren met het gedrag én de huidige situatie van een bezoeker.

Lees hele artikel

Het verschil tussen Responsive Design & Adaptive Design

Er is nogal wat onduidelijkheid over het verschil tussen responsive en adaptive design. Wat is het verschil precies? Responsive: best reading experience. Adaptive: best user experience.

Lees hele artikel