Terug naar overzicht

B2 stage archieven: Vormgeving stagiair Timo

  • -
  • (Laatst bijgewerkt: 3 maart 2023)

Elk jaar openen wij onze deuren voor nieuwe stagiaires. Onze stagiaires zijn van alle markten thuis en we bieden daarom zo veel mogelijke leerpakketten aan. Zo kan je hier worden opgeleid tot grafische vormgever, SEA of SEO specialist, online marketeer, copywriter of front-end of back-end developer. Noem het maar op en bij ons kan je het leren.

Timo heeft de afgelopen 6 maanden het B2Design team versterkt. Dit jonge ontwerptalent gaat helaas ons team verlaten om zijn studie Communicatie en Multimedia Design te vervolgen. Lees hier Timo's ervaring bij ons Grunnegs bedrijfje.

B2-22

Mijn droom om profvoetballer te worden is allang vervlogen, maar hopelijk ligt mijn toekomst nu in webdesign.

Timo van Schriek

Volwaardig B2 lid

Tijdens zijn stage heeft Timo nog meer interesse ontwikkelt voor webdesign, en dan voornamelijk Interaction design. “Ik werd bij B2 compleet in het diepe gegooid. Door uit mijn comfortzone te stappen heb ik heel wat leuke dingen mogen doen.”

Je wordt als stagiair in een rap tempo volwaardig lid van het B2 team. “Ik mocht gelijk aan de slag voor meerdere klanten. Daar komt veel verantwoordelijkheid bij kijken. Deze positieve werkdruk vond ik juist leuk en heeft me erg geholpen om het meeste uit mezelf te halen.”

B2-02-1

Veel diversiteit

Timo’s tweede logo-opdracht voor SPSNH werd meteen goed bekroond. SPSNH heeft zijn versie gekozen om te gebruiken voor hun bedrijf. “Het is erg leuk om mee te maken dat mijn creaties ook daadwerkelijk in praktijk worden gebruikt.”

Timo heeft voornamelijk zijn energie in logo- en huisstijlopdrachten gestopt. Het werk bij B2 is erg divers. Zo was Timo actief in logo’s ontwerpen, UX en UI onderzoek en het illustreren van socialmediaposts op onze eigen kanalen.

Ik zou B2Design zeker aanbevelen als stagebedrijf. Er hangt een superrelaxed sfeertje in het kantoor. Je krijgt veel vrijheid, mits je jouw werk doet. Goede zelfdiscipline is daarom wel megahandig.

Timo van Schriek

Opkomend concurrent

Dit is waarschijnlijk niet het laatste dat je van Timo van Schriek gaat horen. Naast zijn stage is Timo namelijk ook actief als zzp’er. Hij heeft een eigen bedrijfje opgericht dat nu in de startblokken staat. Wie weet is Timo binnenkort onze concurrent in webdesign.