WordPress website laten maken? Wij zijn B2.

Een nieuwe website in WordPress laten maken door een internetbureau uit Groningen? Wij zijn B2. Wij maken sinds 2004 succesvolle websites voor diverse klanten in Groningen, Friesland en Drenthe. Altijd op maat. Onze WordPress experts en ervaren webdesigners zitten voor je klaar om aan de slag te gaan.

B2 in het kort.

  • Maandelijkse website updates. Wel zo veilig.
  • Een eenvoudig beheersysteem. Wel zo makkelijk.
  • Een website of webshop die werkt. Jij blij, wij ook blij.
  • Elk project is uniek. Dat vinden wij juist leuk.
b2design-internetbureau-groningen
webshop-laten-maken

Wat kan je op deze pagina verwachten?

Kom jij ook uit Groningen? 

Wat leuk dat je ook uit Groningen komt! Tenminste, die kans is best groot dat je als Groninger op deze pagina bent gekomen om een maatwerk WordPress website of webshop te laten maken. Wij staan met onze voeten in de Groningse klei. Wij snappen elkaar. Wij spreken elkaars taal en snappen hoe Groningers zijn. Straight, eerlijk en nuchter. Goed om te weten.

Bert Blaauw

Een fijne en jonge organisatie om zaken mee te doen. Pakken de opdracht gedegen aan.

WTBE
Avatar Wtbe

De B2 werkwijze als basis voor een nieuwe professionele website

De websites die wij maken sluiten aan op de doelstellingen van jouw organisatie en de bezoekers die jij graag op jouw websites wilt hebben. Om tot heldere meetbare doelstellingen te komen laten wij diverse strategische onderzoeken los op jouw organisatie, potentiële bezoekers en eventuele bestaande product. Wie is jouw organisatie, wat wil je bereiken en wie zijn jouw bezoekers eigenlijk? Bekijk onze volledige werkwijze voor het maken van een nieuwe website.

Deze klanten lieten Wordpress websites door ons maken

Unieke website ontwerpen vanuit een strategische gedachte

Onze strategische en doordachte insteek op het gebied van het maken van websites onderscheidt ons van andere internet- en ontwerpbureau’s. We hebben sinds 2004 ervaring in het maken van websites en webshops. Dit is de reden dat lokale, nationale en internationale organisaties voor onze dienstverlening kiezen. Snelle websites is één van onze speerpunten, een website moet supersnel zijn om een succesvolle gebruikerservaring bij bezoekers op te roepen. We schreven hier eerder een blog over met 5 tips voor een snelle WordPress website.

B2, een WordPress specialist in de stad Groningen

Kunnen wij ons WordPress specialist noemen? Ja. Zijn daar regels voor? Nee. Wij gebruiken WordPress voor praktisch al onze websites als beheersysteem. Omdat wij dagelijks met dit systeem werken kennen wij als geen ander de onmogelijkheden (weinig) maar vooral de mogelijkheden (veel). Wij gebruiken ieder op maat gemaakt webdesign voor de realisatie van websites. Onze WordPress specialisten maken van iedere website een succes.

Op een rijtje waarom wij onszelf WordPress specialisten noemen:

  • Jarenlange ervaring met WordPress (sinds 2004).
  • WordPress plug-ins maken wij op maat.
  • Wij controleren externe plug-in updates.
  • Laatste ontwikkelingen volgen wij natuurlijk op de voet.
  • Safety by design is ons uitgangspunt.

Deze specialisten maken jouw nieuwe website

Kevin van de Kooi
Kevin van de Kooi Creative Director
Rik Halsema
Rik Halsema Grafisch ontwerper & Typograaf
Rene Koops
Rene Koops Full-Stack developer
Mees van Belle
Mees van Belle Grafisch ontwerper
Joost Hobma
Joost Hobma Full-Stack developer
Allard Veneman
Allard Veneman Front-end developer

Alleen ervaren grafisch vormgevers werken aan nieuwe designs

We hebben al aangegeven dat wij sinds 2004 werken aan vooral websites. Wij werken alleen met grafisch ontwerpers met een afgeronde HBO (Minerva) of WO studie. Onze webdesign specialisten hebben oog voor detail, typografie, kleur, restvormen en vooral veel passie voor het vak dat grafisch vormgever heet.

Met een groot inlevingsvermogen en ietsje eigenwijs een resultaat bereiken dat exact voldoet aan de wensen. Dat is in één zin wat B2Design voor ons betekent. De complimenten die wij bijna dagelijks krijgen over onze totale huisstijl bevestigt onze keuze voor B2.

André Bosscher - Bosscher Janssens notarissen

Zelf uw website beheren met een content management systeem

Wij maken al onze websites met WordPress. Een krachtig open-source Content Management Systeem waarmee je jouw website eenvoudig zelf kunt beheren. Geen ingewikkelde systemen maar een gebruiksvriendelijk beheersysteem voor jouw website. 

Dorin Bouwman Direct een kennismaking inplannen? Neem contact op met Dorin Bouwman

Dorin Bouwman
Hi, wat wil je ons vragen?
Mooie vraag. Wat is eigenlijk "duur"? Is goedkoop duurkoop of misschien wel andersom? Wij werken vooral met bedrijven en organisaties die zichzelf serieus nemen en een serieuze partner zoeken voor het laten maken van een nieuwe website of webshop.
Wanneer u begint met het "vullen" van uw website (aanmaken pagina's, teksten, afbeeldingen, video etc) krijgt u te maken met diverse opties die ons beheer systeem kent. Een tekst hier en een afbeelding daar. Of toch een video of button daar? Maar hoe komt u aan deze afbeeldingen, illustraties of video? B2 kan u helpen bij het creëren van deze multimedia content, natuurlijk in lijn met uw merkidentiteit (huisstijl).
Dat verschilt van project tot project én de afgesproken manier van werken. Wij kunnen werken in projectvorm waarbij er een vaste start- en einddatum is. Deze manier van werken neemt gemiddeld 3 tot 4 maanden in beslag. Wanneer wij werken in sprints dan staat het eindpunt niet vast. Het voordeel is dat er iedere week, met jouw goedkeuring, concreet iets zal worden opgeleverd. Je bent in dat geval nauw betrokken in ons sprint-team.
Het laten maken van een website heeft bij B2 een gemiddelde doorlooptijd van ongeveer 3 maanden. Soms sneller maar vaker langer. Wij doorlopen een proces van 12 stappen om tot de oplevering van uw nieuwe website te komen. Van briefing tot strategie en van wireframing tot development. Alles kost tijd als je iets goed wilt doen. 
Zo snel als mogelijk. Dat is natuurlijk makkelijk gezegd. In de basis houden wij een Google Web Vitals score aan van minimaal 90 voor desktop en mobile devices. We streven echter naar een hogere score alhoewel dat niet altijd haalbaar is door het gebruik van specifieke fonts, javascripts of zware animaties.
Ja, dat kan. Zelfs het DNS beheer van uw domeinnaam kunt u blijven verzorgen. Het enige wat er moet gebeuren is het aanpassen van het A en AAAA dns-record zodat deze naar onze server gaan verwijzen. Mocht u het volledige beheer van uw domeinnamen aan ons willen toevertrouwen, ook dat is geen probleem.
Het korte antwoord: Ja, zeker.  Wij zijn als eerste benieuwd waarom jij jouw bestaande website wilt vernieuwen. Voldoet het design niet of vallen de verkopen mogelijk tegen? Een data-analyse, expert review van uw huidige website kan hierbij uitkomst bieden om richting te bepalen naar de toekomst. 
Kort antwoord: waarschijnlijk niet. Onze grafisch vormgevers ontwerpen nieuwe websites vanuit een nauwkeurig opgestelde online strategie. Deze strategie bevat doelen, doelgroepen en user stories. De kans dat jouw eigen ontwerp overeenkomt met onze stijl van ontwerpen is heel klein. Wij zijn natuurlijk wel benieuwd wat je gemaakt hebt en in hoeverre dit overeen kan komen met onze ideeën.
Ja! Wij kunnen geen nieuwe website realiseren zonder bestaande huisstijl. Indien er voor een nieuwe website of webshop nog geen huisstijl aanwezig is zal deze eerst ontwikkeld moeten worden. B2 kan ook hier goed mee helpen. Alles onder één dak, wel zo makkelijk.
Ja. Beter gezegd, dat moet zelfs wanneer wij een nieuwe website opleveren. Wij staan voor onze designs, techniek en werking van de website. Wij willen aan de knoppen van de hosting kunnen draaien als het gaat om stabiliteit, snelheid en veiligheid. Het grootste voordeel is dat je precies weet bij wie je moet zijn als het met je website te maken heeft: B2.
3d Avatar 02
3d Avatar 04
3d Avatar 05
Kennismaken of
een project starten?
Neem contact op
Neem contact op