Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan B2Design om mijn gegevens op te slaan, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

Samen voor elkaar

Bij B2 is iedereen gelijk. We geloven dat iedereen op zijn of haar eigen manier een steentje bij kan dragen aan elk project. De bijzondere mix van mensen, kwaliteiten en inzichten zorgt er voor dat geen project hetzelfde is. Omdat samen werken bijna net zo belangrijk is als samen ontspannen wordt er af en toe een potje tafelvoetbal of darts gespeeld. We sluiten de week met elkaar af op vrijdag onder het genot van een biertje, muziekje en de nodige sterke verhalen.

Het lunchdebat

Bij B2 lunchen we samen, dit vinden we belangrijk. De dagelijkse lunch is het toneel voor gevarieerde discussies over de meest uiteenlopende onderwerpen. Onder het genot van een enorm assortiment aan broodbeleg wordt het weekend besproken, gaat het over voetbal of wordt er een pittige stelling in de groep gegooid waar gretig op gereageerd wordt. Na de lunch, die door de wekelijks wisselende corvé crew wordt opgeruimd, is er nog tijd voor een snelle wandeling in het stadspark, onze achtertuin.