Terug naar overzicht

Ons team, jonge vakspecialisten met ambitie.

B2 is een gevestigd internetbureau voor strategie en ontwerp. We werken elke dag met trots aan de meest uitlopende projecten. Maar wie zijn toch die knappe koppen achter deze geoliede creatiemachine?

Dorin Bouwman

Account Manager

Sinds 2015 in dienst bij B2Design. In zijn vrije tijd bouwt hij drones en racet er mee. Dorin is crypto- en gadgetnerd en volgt de laatste trends op de voet.

Email Dorin Bouwman

Kevin van der Kooi

Creative Director

Kevin maakt met zijn ijzersterke concepten een verpletterende indruk op collega en klant. Grafische grenzen opzoeken en verleggen is voor hem aan de orde van de dag.

Email Kevin van der Kooi

Robert de Vries

Operational Manager

Als het op Robert aankomt zou je kunnen zeggen dat we een hole-in-one hebben geslagen. Robert bewaakt, optimaliseert en perfectioneert onze processen, een belangrijke schakel in de dagelijkse gang van zaken. 's Weekends vind je 'm waarschijnlijk op de green van de golfbaan bij jou in de buurt.

Email Robert de Vries

Broezn, nait soezen.

Floris Hagenouw

Ontwerper

Floris begon als stagiair en is uitgegroeid tot volwaardig vormgever binnen het B2Design team. Buiten werktijd is hij graag in de natuur of op de klimwand.

Email Floris Hagenouw

Rik Halsema

Ontwerper

Rik is één van de creatieve meesterbreinen van B2Design BV. Als Rik het canvas even links laat liggen is hij zeker te porren voor een potje darts in de kantine.

Email Rik Halsema

De alles kan mentaliteit

Rene Koops

Front-ender

Naast zijn onmisbare creatieve input zorgt Rene voor de front-end techniek in het webtraject. Geen deadline is te gek voor deze creatieve duizendpoot.

Email Rene Koops

Vincent Brons

Eigenaar

Vincent is de creatieve founding father van de B2Familie. Met zijn perfecte oog voor detail bewaakt hij de kwaliteit van onze projecten.

Dennis Prins

Back-ender

Beet! Met Dennis vissen we zeker niet achter het net. Deze back-end ontwikkelaar, met een passie voor de visserij, helpt onze opdrachtgevers met ingewikkelde technische oplossingen.

Email Dennis Prins

Jeroen Bakker

Eigenaar

De andere helft van het half-om-half gehakt wat voor de unieke B2Smaak zorgt. Met zijn hands on mentaliteit gaat Jeroen geen uitdaging uit de weg en bedenkt hij innovatieve oplossingen op ingewikkelde vraagstukken.

Email Jeroen Bakker

Sander van Ooijen

Developer

Sander is een ware 'codetovenaar'. De projecten waar hij aan werkt worden technisch hoogstaande paradepaardjes. Daarnaast deelt hij zijn kennis graag met programmeurs in opleiding.

Yemna Osman

Back-ender

Met de tattoo's op haar armen schrijft deze stoere gamerchick ontelbare lijntjes code.

Email Yemna Osman

Mees van Belle

Stagiair Ontwerp

Deze jonge ontwerpheld versterkt ons team tijdens zijn stage. Buiten werktijd vind je Mees met een kwast aan het schildersezel, of speelt hij Mario Kart met zijn vrienden.

Email Mees van Belle

Dennis ter Harmsel

Content Manager

Dennis zet de puntjes onder, naast, boven en op de 'i'. Voor onze klanten schudt hij sterke en doelgerichte teksten uit z'n mouw en denkt graag conceptueel mee in het ontwikkeltraject.

Wij denken groots

Richard Sissingh

Copywriter

Richard combineert zijn studie journalistiek met een (bij)baan als tekstschrijver. Als hij niet met zijn neus in de boeken zit, schrijft hij ze.

Joost Aasman

Front-ender

Joost is een vrolijke toevoeging aan het B2Design BV team. Deze voetballende spontane front-ender schudt moeiteloos lange regels code uit z'n mouw. Joost staat bekend als een pietje precies, een goede eigenschap!

Geknipt voor de job

Saskia Priester

Ontwerper

Met haar brede glimlach gaat Saskia alle design (en UX) klussen te lijf. Ze combineert design met conversie en verliest daarbij de eindgebruiker nooit uit het oog.

Anna Venema

Marketing & Communicatie

Anna kent alle geheimen van online marketing. Perfectionistisch dat ze is, zorgt ze ervoor dat alleen de juiste boodschap op het juiste moment aan de juiste persoon wordt getoond.

Ilse Verkerk

Marketing & Communicatie

Ilse combineert marktonderzoek met zoekmachine optimalisatie. Ze brengt dus niet alleen de doelgroep in kaart, maar zorgt er ook voor dat deze daadwerkelijk bereikt wordt.

Zo nuver als een stuver

Niek v.d Velde

Back-ender

Niek werkt als developer aan gave projecten. Mede door zijn atletiekhobby neemt hij graag hordes om de teamprestatie positief te beïnvloeden.

Ramon Bakker

Back-ender

Daar is 'ie, weer-man! Ramon laat z'n weerstation onbeheerd in de tuin en blijft na een succesvolle stageperiode bij ons als developer.

Sophie Meijberg

Traffic manager

Sophie weet alles van social media, adverteren en zoekmachine-optimalisatie. Het genereren van leads en het aantrekken van bezoekers gaat haar dan ook goed af.

Bart van de Riet

Conversie Specialist

Of Bart nou een verhaal moet schrijven, dichten of rijmen.. je hangt bij deze man altijd aan zijn lippen.

Referenties

Mijn stage bij B2Design was erg leerzaam en betekenisvol. Ik heb veel ervaring op kunnen doen als UX/UI Designer en heb nu een goed beeld van de taken en werkzaamheden. Door de goede begeleiding en vrijheid die ik binnen het team kreeg vloog mijn tijd voorbij. B2Design geeft je echt de ruimte om je te ontwikkelen en groeien in de professional die jij wilt worden.

Rob Blom - UX/UI

Mijn stage bij B2 was ontzettend leuk en leerzaam. Ik heb meegewerkt aan supertoffe projecten met een erg gezellig team. Doordat de opdrachten die ik kreeg erg gevarieerd waren, heb ik mij op grafisch gebied ontwikkeld. Iedereen bij B2 ontzettend bedankt voor de leerzame en leuke tijd!

Sarah - Stagiar ontwerp

Stagelopen bij B2 is leuk en leerzaam. Ik heb een ontzettend leuke tijd gehad binnen een gezellig team. Bij B2 werd ik niet gezien als stagiair maar, was ik echt onderdeel van het team. Ik wil iedereen bedanken voor de geslaagde tijd.

Patrick - Stagiair Front-end Developer

Mijn stage bij B2 was top. Ik kreeg veel vrijheid en mocht meedenken met de projecten die liepen. Ik heb veel geleerd op het gebied ontwerp en geproefd aan het werkveld.

Mirte Kort - Stagiair ontwerp

"Ik heb een ontzettend leuke stage gehad bij B2Design. De projecten waren erg tof om te doen en de collega’s zijn gezellig. Ik heb veel geleerd over alles wat met developen te maken heeft, maar op ook persoonlijk vlak. Na mijn stage en eindopdracht, heb ik de mogelijkheid gekregen om te blijven werken. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen!"

Yemna Osman - Stagiair Back-end Developer

"Tijdens mijn stageperiode bij B2Design heb ik veel bijgeleerd op mijn vakgebied, door het mee mogen mee werken aan te gekke projecten met een fantastisch team. B2Design, bedankt voor de leuke en leerzame tijd!"

Niek van der Velde - Stagiair Back-end Developer

"Ik heb een erg toffe stageperiode bij B2Design gehad en veel ervaring opgedaan met moderne webtechnieken binnen een groot en leuk project."

Ramon Bakker - Stagiair Back-end Developer

"Mijn stage bij B2Design is ontzettend succesvol geweest. Zonder voor de leeuwen gegooid te worden, krijg je veel verantwoordelijkheid en ruimte om zowel klanten- als eigen projecten naar je eigen hand te zetten. Door de leuke, informele en zeker ook respectvolle omgang met elkaar, waar je niet als stagiaire maar als collega wordt beschouwd groei je duidelijk als mens. Iedereen bij B2Design, ontzettend bedankt! "

Richard Hansma - Stagiair Back-end Developer

Bij B2Design stage lopen is heel erg leuk. Er hangt een goede, gezellige sfeer en er werken leuke mensen die erg ontspannen zijn, maar ook serieus zijn wanneer het moet. Met het oog op mijn opleiding is het erg leerzaam, en dan met name op het gebied van creativiteit en innovatieve ideeën. De dagen bij B2Design vliegen voorbij, dat kan alleen maar een goed teken zijn!!

Sander van Ooijen - Stagiair Back-end Developer

"B2Design is voor mij een ontzettend leuke en leerzame periode geweest. Veel geleerd op het gebied van huisstijl ontwikkeling en webdesign. De nadruk werd gelegd op typografie, wat ik heel leuk vond. De sfeer is ontspannen maar er moet natuurlijk ook hard gewerkt worden."

Rene Koops - Stagiair Front-end Developer

"Tijdens mijn stageperiode heb ik het project Uitzendingbijwonen.nl mogen oppakken. Het was een grote speeltuin. Ik heb super veel geleerd en dat was niet gelukt dankzij de zeer goede en professionele begeleiding van mijn collega's. Een hecht en leuk team kom je als stagiaire in terecht. Waar ik nog langer kon blijven na het afronden van mijn stage. Bedankt iedereen voor de kansen, mogelijkheden en geduld."

Marie-Cecile Hatzmann - Stagiair Marketing & Communicatie