Terug naar overzicht

Ons team, jonge vakspecialisten met ambitie. B2 is een gevestigd internetbureau voor strategie en ontwerp. We werken elke dag met trots aan de meest uitlopende projecten.

Dorin 1200×800

Dorin Bouwman

Consultant

Sinds 2015 in dienst bij B2Design. In zijn vrije tijd bouwt hij drones en racet er mee. Dorin is crypto- en gadgetnerd en volgt de laatste trends op de voet.

Email Dorin Bouwman
Robert Klein Crop

Robert de Vries

Operational Manager

Als het op Robert aankomt zou je kunnen zeggen dat we een hole-in-one hebben geslagen. Robert bewaakt, optimaliseert en perfectioneert onze processen, een belangrijke schakel in de dagelijkse gang van zaken. 's Weekends vind je 'm waarschijnlijk op de green van de golfbaan bij jou in de buurt.

Email Robert de Vries

Met dit team werken? Neem contact met ons op om kennis te maken!

Contact opnemen
121A3452

Kevin van der Kooi

Creative Director

Kevin maakt met zijn ijzersterke concepten een verpletterende indruk op collega en klant. Grafische grenzen opzoeken en verleggen is voor hem aan de orde van de dag.

Email Kevin van der Kooi
Dennis Klein

Dennis Prins

Lead developer

Beet! Met Dennis vissen we zeker niet achter het net. Deze lead developer ontwikkelaar, met een passie voor de visserij, helpt onze opdrachtgevers met ingewikkelde technische oplossingen.

Email Dennis Prins
Allard Klein

Allard Veneman

Junior Front-end developer

Deze jonge topper is na zijn stage bij B2 blijven plakken. Tegenwoordig draait hij mee in uiteenlopende projecten. We leren elke dag veel van elkaar!

Email Allard Veneman

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Neem contact op of bekijk onze vacatures.

Bekijk vacatures 3
121A3386

Rik Halsema

Ontwerper

Rik is één van de creatieve meesterbreinen van B2Design BV. Als Rik het canvas even links laat liggen is hij zeker te porren voor een potje darts in de kantine.

Email Rik Halsema
121A2953

Rene Koops

Full-Stack developer

Naast zijn onmisbare creatieve input zorgt Rene voor de front-end techniek in het webtraject. Geen deadline is te gek voor deze creatieve duizendpoot.

Email Rene Koops
Joost Hobma

Joost Hobma

Full-Stack developer

Benieuwd waar ons team aan werkt? Bekijk opgeleverde cases voor tevreden opdrachtgevers!

Bekijk ons werk
121A3567

Vincent Brons

Eigenaar

Vincent is de creatieve founding father van de B2Familie. Met zijn perfecte oog voor detail bewaakt hij de kwaliteit van onze projecten.

Mees

Mees van Belle

Ontwerper

Deze jonge ontwerpheld versterkt ons team tijdens zijn stage. Buiten werktijd vind je Mees met een kwast aan het schildersezel, of speelt hij Mario Kart met zijn vrienden.

Email Mees van Belle
Jeroen

Jeroen Bakker

Eigenaar

De andere helft van het half-om-half gehakt wat voor de unieke B2Smaak zorgt. Met zijn hands on mentaliteit gaat Jeroen geen uitdaging uit de weg en bedenkt hij innovatieve oplossingen op ingewikkelde vraagstukken.

Email Jeroen Bakker

B2Design biedt een breed pakket aan diensten. Bekijk onze diensten pagina om meer te lezen.

Onze diensten
121A3348

Sander van Ooijen

Lead developer

Sander is een ware 'codetovenaar'. De projecten waar hij aan werkt worden technisch hoogstaande paradepaardjes. Daarnaast deelt hij zijn kennis graag met programmeurs in opleiding.

Niek

Niek v.d Velde

Developer

Niek werkt als developer aan gave projecten. Mede door zijn atletiekhobby neemt hij graag hordes om de teamprestatie positief te beïnvloeden.