Terug naar overzicht

Ons team, jonge vakspecialisten met ambitie. B2 is een gevestigd internetbureau voor strategie en ontwerp. We werken elke dag met trots aan de meest uitlopende projecten.

Dorin Bouwman

Account Manager

Sinds 2015 in dienst bij B2Design. In zijn vrije tijd bouwt hij drones en racet er mee. Dorin is crypto- en gadgetnerd en volgt de laatste trends op de voet.

Email Dorin Bouwman

Kevin van der Kooi

Creative Director

Kevin maakt met zijn ijzersterke concepten een verpletterende indruk op collega en klant. Grafische grenzen opzoeken en verleggen is voor hem aan de orde van de dag.

Email Kevin van der Kooi

Robert de Vries

Operational Manager

Als het op Robert aankomt zou je kunnen zeggen dat we een hole-in-one hebben geslagen. Robert bewaakt, optimaliseert en perfectioneert onze processen, een belangrijke schakel in de dagelijkse gang van zaken. 's Weekends vind je 'm waarschijnlijk op de green van de golfbaan bij jou in de buurt.

Email Robert de Vries

Met dit team werken? Neem contact met ons op om kennis te maken!

Contact

Rik Halsema

Ontwerper

Rik is één van de creatieve meesterbreinen van B2Design BV. Als Rik het canvas even links laat liggen is hij zeker te porren voor een potje darts in de kantine.

Email Rik Halsema

Rene Koops

Front-ender

Naast zijn onmisbare creatieve input zorgt Rene voor de front-end techniek in het webtraject. Geen deadline is te gek voor deze creatieve duizendpoot.

Email Rene Koops

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Neem contact op of bekijk onze vacatures.

Vacatures 6

Vincent Brons

Eigenaar

Vincent is de creatieve founding father van de B2Familie. Met zijn perfecte oog voor detail bewaakt hij de kwaliteit van onze projecten.

Dennis Prins

Developer

Beet! Met Dennis vissen we zeker niet achter het net. Deze back-end ontwikkelaar, met een passie voor de visserij, helpt onze opdrachtgevers met ingewikkelde technische oplossingen.

Email Dennis Prins

Jeroen Bakker

Eigenaar

De andere helft van het half-om-half gehakt wat voor de unieke B2Smaak zorgt. Met zijn hands on mentaliteit gaat Jeroen geen uitdaging uit de weg en bedenkt hij innovatieve oplossingen op ingewikkelde vraagstukken.

Email Jeroen Bakker

Yemna Osman

Back-ender

Met de tattoo's op haar armen schrijft deze stoere gamerchick ontelbare lijntjes code.

Email Yemna Osman

Benieuwd waar ons team aan werkt? Bekijk opgeleverde cases voor tevreden opdrachtgevers!

Bekijk ons werk

Sander van Ooijen

Developer

Sander is een ware 'codetovenaar'. De projecten waar hij aan werkt worden technisch hoogstaande paradepaardjes. Daarnaast deelt hij zijn kennis graag met programmeurs in opleiding.

B2Design biedt een breed pakket aan diensten. Bekijk onze dienstenpagina om meer te lezen.

Onze diensten

Niek v.d Velde

Back-ender

Niek werkt als developer aan gave projecten. Mede door zijn atletiekhobby neemt hij graag hordes om de teamprestatie positief te beïnvloeden.

Ramon Bakker

Back-ender

Daar is 'ie, weer-man! Ramon laat z'n weerstation onbeheerd in de tuin en blijft na een succesvolle stageperiode bij ons als developer.

Denken, ontwerpen en doen