Terug naar overzicht

Het B2 team. Ervaren online- en grafische vakspecialisten met ambitie. B2 is een ervaren (2004) grafisch- en internetbureau in Groningen. We werken elke dag met trots aan de meest uitlopende online projecten. Wie zijn onze ervaren grafisch vormgevers, Wordpress specialisten en zoekmachine guru's?

Dorin 1200×800

Dorin Bouwman

Online consultant

Sinds 2015 in dienst bij B2Design. In zijn vrije tijd bouwt hij drones en racet er mee. Dorin is crypto- en gadgetnerd en volgt de laatste trends op de voet.

Email Dorin Bouwman
Robert Klein Crop

Robert de Vries

Operational- & Project Manager

Als het op Robert aankomt zou je kunnen zeggen dat we een hole-in-one hebben geslagen. Robert bewaakt, optimaliseert en perfectioneert onze processen, een belangrijke schakel in de dagelijkse gang van zaken. 's Weekends vind je 'm waarschijnlijk op de green van de golfbaan bij jou in de buurt.

Email Robert de Vries

Met dit team werken? Neem contact met ons op om kennis te maken!

Contact opnemen
121A3452

Kevin van der Kooi

Creative Director

Kevin maakt met zijn ijzersterke concepten een verpletterende indruk op collega en klant. Grafische grenzen opzoeken en verleggen is voor hem aan de orde van de dag.

Email Kevin van der Kooi
Jeroen

Jeroen Bakker

Eigenaar & SEO freak

Met zijn hands on mentaliteit gaat Jeroen geen uitdaging uit de weg en bedenkt hij innovatieve oplossingen op ingewikkelde online vraagstukken. Graag deelt hij zijn jarenlange SEO kennis graag met collega's om projecten nog beter te maken.

Email Jeroen Bakker
Dennis Klein

Dennis Prins

Lead developer

Beet! Met Dennis vissen we zeker niet achter het net. Deze lead developer ontwikkelaar, met een passie voor de visserij, helpt onze opdrachtgevers met ingewikkelde technische oplossingen.

Email Dennis Prins

Wij zijn altijd op zoek naar online-, grafisch- en marketingtalent. Neem contact op of bekijk onze (stage) vacatures.

Bekijk open (stage) vacatures 6
121A3386

Rik Halsema

Grafisch ontwerper & Typograaf

Rik is één van de creatieve meesterbreinen van B2. Als Rik het canvas even links laat liggen is hij zeker te porren voor een potje darts in de kantine. Je kan Rik ook regelmatig op zijn fiets tegenkomen in de meest mooie Groningse dorpjes.

Email Rik Halsema
Mees

Mees van Belle

Grafisch ontwerper

Deze jonge ontwerpheld versterkte ons team tijdens zijn stage en bleef daarna bij ons door zijn verpletterende en doordachte ontwerpen. Buiten werktijd vind je Mees met een kwast aan het schildersezel, of speelt hij Mario Kart met zijn vrienden.

Email Mees van Belle
121A2953

Rene Koops

Full-Stack developer

Ooit als eerste (!) stagiair bij B2 begonnen! Naast zijn onmisbare creatieve input zorgt Rene voor de front-end techniek in het webtraject. Geen deadline is te gek voor deze creatieve duizendpoot.

Email Rene Koops

Benieuwd waar ons team aan werkt? Bekijk eerdere opgeleverde projecten.

Bekijk eerder gemaakt werk
Joost Hobma

Joost Hobma

Full-Stack developer

Allard Klein

Allard Veneman

Junior Front-end developer

Deze jonge topper is na zijn stage bij B2 blijven plakken. Tegenwoordig draait hij mee in uiteenlopende Wordpress projecten. We leren elke dag veel van elkaar! Zelfs hoe hij van plan is om een aardappel-kanon te bouwen gestationeerd in een groene Volkswagen Lupo.

Email Allard Veneman