Terug naar overzicht

Realisatie: websites worden gemaakt op ons kantoor in Groningen

Een mooie, doelgerichte website is een uitstekend begin. Maar hoe zorgen we er na oplevering voor dat jouw website steeds beter gaat converteren en doelen steeds sneller of goedkoper worden behaald? B2 zorgt voor hogere en/of waardevolle conversies. Onze servicecontracten zijn de basis voor het doorlopend verbeteren van je website qua technische verbeteringen alsmede webdesign optiomalisaties. Lees hieronder wat we voor je in petto hebben op het gebied van website optimalisatie.

Ontwerp

Het ontwerpen van huisstijlen en websites zit in ons DNA. In alles wat we doen komt de factor ‘design’ terug. Onze vormgevers zijn het neusje van de zalm en zijn in staat om je steeds weer te verrassen met bijzondere ontwerpen. We richten ons ook in de ontwerpfase al op strategische doelstellingen. We zijn ons ervan bewust dat de kleur van een knop of titel een enorme impact kan hebben op de conversie van je website. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van ontwerp weten we wat werkt en waarom het werkt

werkwijze-optimalisatie

Website development

B2 is in staat om de volledige technische ontwikkeling van je website te verzorgen. Onze ontwerpers leveren het grafisch ontwerp vol vertrouwen af bij de afdeling techniek. De front- en back-end ontwikkelaars zorgen vervolgens dat het ontwerp vlekkeloos wordt omgezet naar code voor het web. We houden van WordPress, maar ook een maatwerk-systeem is geen enkel probleem!  Lees hieronder meer over de technische ontwikkeling van je project.

Front-end ontwikkeling

Onze front-end ontwikkelaars zijn verantwoordelijk voor het visuele aspect van de website. De ontwerper draagt het ontwerp over aan het realisatie-team. De front-end ontwikkelaars zetten het grafisch ontwerp om naar code voor het web. Zij zorgen er voor dat het ontwerp geschikt is voor verschillende apparaten en browsers. Zodra het ontwerp is omgezet voor het web voegt de front-end developer animaties toe. Onze front-end developers werken in de codetalen php, html en css.

Back-end ontwikkeling

Back-end ontwikkelaars zorgen ervoor dat de website technisch in orde is. Deze programmeurs werken met ‘hardcore code’ en bouwen ingewikkelde systemen. Of het nou gaat om een webshop, een donatiesysteem of een ander technisch hoogstandje. Onze back-end developers zijn verantwoordelijk voor de achterkant van de website, een essentieel onderdeel in het traject. Een goede website is een snelle website!

Beheersystemen

We <3 WordPress. En onze opdrachtgevers trouwens ook! Met dit opensource beheersysteem zijn we in staat om de meest ingewikkelde handelingen te versimpelen. WordPress is gemakkelijk te leren en biedt veel vrijheid. Onze front- en back-end developers kunnen op basis van WordPress alles bouwen. Daarnaast zorgt de enorme community voor doorlopende updates om de veiligheid van het systeem te bevorderen. Natuurlijk hebben we ook de vakkennis in huis om een beheersysteem te maken op basis van maatwerk.

3d Avatar 02
3d Avatar 04
3d Avatar 05
Kennismaken of
een project starten?
Neem contact op
Neem contact op