Onze dienstenOns 'vak apart'

Serieuze plannen verdienen een brede aanpak.

 

Webdesign & Ontwikkeling

Wij streven ernaar om websites te ontwerpen en bouwen die zich onderscheiden van de massa. Sinds 2014 bouwen we alle websites zodanig dat deze ook mobiel & tablet vriendelijk zijn. Dankzij onze op maat gebouwde beheersystemen is het onderhouden van uw website kinderlijk eenvoudig.

Logo's & Huisstijlen

Ontdek de kracht van een professionele en uniforme huisstijl waarmee u uw onderneming strategisch, onderscheidend en doordacht kunt positioneren tussen gelijksoortige bedrijvigheid binnen de sector waarin u actief bent. Een goede huisstijl brengt herkenbaarheid en gaat jaren mee.

 
 

Drukwerk- & Printdesign

De kracht van gedrukte media om uw klant te bereiken begint terrein terug te winnen nu veel ondernemers kiezen voor de (vaak goedkopere) digitale kanalen. Wat als we deze twee nou eens combineren? Ontdek wat 'personalized media' voor u kan betekenen.

Mobiele toepassingen & Apps

Het belang van een toegankelijke website voor mobiele bezoekers hoeven we u vast niet uit te leggen. Wij zorgen ervoor dat uw website 'responsive' is. Hetgeen betekent dat deze smartphone en tablet 'proof' zijn. Kom uw bezoeker tegemoet die steeds vaker 'mobiel' naar u op zoek is...

 
 

Fotografie & (web)teksten

Beelden zeggen meer dan duizend woorden, dit beamen we graag. Professioneel beeldmateriaal, leesbare teksten en grafisch ontwerp gaan hand in hand. Ze kunnen elkaar enorm versterken om uw verhaal te vertellen. Wij brengen alle elementen graag voor u in beeld voor een unieke beleving van uw communicatie-uitingen.

Webhosting & Domeinnaam registratie

Het registreren van domeinnamen, het inrichten van (web)hosting omgevingen of het koppelen van beveiligingscertificaten. B2Design kan het allemaal voor u uit handen nemen. We zijn hierin uitermate flexibel en kunnen door korte lijntjes binnen B2Design zeer snel schakelen.

 
 

Zoekmachine optimalisatie

Iedere organisatie wil hoog in de zoekmachines komen, de weg ernaartoe is echter niet altijd makkelijk. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en optimaliseren ieder website standaard voor een goede indexatie vanaf het eerste moment van online gaan. Daarmee bent u er echter nog niet...

Beursstands & Interieurontwerp

Of u nu op een beurs staat of over de inrichting van uw kantoorpand nadenkt: uw huisstijl dient uniform door te worden gevoerd zodat de klant uw gewenste 'look and feel' beleefd. Uw beursstand heeft een positieve 'beleving' nodig zonder op enig punt aan functionaliteit in te moeten leveren.