Onze werkwijze; het recept voor online succes.

Wat ons onderscheidt van de rest? We zijn meer dan een paar jongelui in een hip kantoor met lekkere koffie en steigerhout. We hanteren een uniek, bewezen proces met strategische websites tot gevolg. Lees hieronder hoe we bij B2 tot geweldige websites komen waarover gepraat wordt.

Denken

Een gedegen strategie

Tijdens onze briefing vragen we je het hemd van het lijf. We ontdekken samen waar de kracht van je organisatie ligt, wie je doelgroep is en welke strategische doelstellingen ten grondslag liggen aan de ontwikkeling. Vervolgens zijn we in staat om verschillende klantvragen van verschillende bezoekerstypes op te stellen. We werken de klantreis uit tot een behapbaar document waarin alle fictieve klanten van je organisatie bediend worden. Met dit plan als fundering kunnen we beginnen met de realisatie van het interactieontwerp, een interactieve bouwtekening met

Over ons denkwerk
Bouwen

Realisatie volgens de laatste trends

Mooi ontwerp verdient technisch hoogstaande programmatuur. We zorgen ervoor dat het grafisch ontwerp naadloos wordt omgezet naar code voor het web. (WordPress) Websites, boekingssystemen of webshops, geen idee is te gek! Ontwerpen komen tot leven met state of the art animaties en andere technologische hoogstandjes. Natuurlijk worden alle projecten volledig responsive opgeleverd, hierdoor ben jij ervan verzekerd dat je website er tiptop uit ziet op een bioscoopscherm, maar ook op een mobiele telefoon.

Meer over realisatie
Verbeteren

Optimalisatie van het project

Een goede website is nooit af. We blijven graag actief betrokken bij het optimaliseren van je website. Met onze servicecontracten bieden we verschillende vormen van optimalisatie aan. Maandelijks bekijken we de resultaten van de website en doen hierover proactief aanbevelingen voor het verhogen van je conversie. Het veranderen van de kleur van een knop kan al voor een aanzienlijke stijging in verkopen, aanmeldingen of leads zorgen. Daarnaast zorgen we er natuurlijk voor dat je website altijd up-to-date, veilig en snel is.

Over optimalisatie