Terug naar overzicht

B2 stage archieven: Vormgeving stagiair Edona

  • -
  • (Laatst bijgewerkt: 3 maart 2023)

Elk jaar openen wij onze deuren voor nieuwe stagiaires. Onze stagiaires zijn van alle markten thuis en we bieden daarom zo veel mogelijke leerpakketten aan. Zo kan je hier worden opgeleid tot grafische vormgever, SEA of SEO specialist, online marketeer, copywriter of front-end of back-end developer. Noem het maar op en bij ons kan je het leren.

In de afgelopen zes maanden heeft Communicatie en Multimedia Design-student Edona ons team versterkt als stagiair vormgeving. Ze maakt voornamelijk illustraties bij B2Design en is daarom vaak op de werkvloer te vinden met haar tekentablet. Lees hier Edona's ervaring bij ons Grunnegs bedrijfje.

B2 43

In het begin was ik erg nerveus voor het nieuwe werkveld, maar mijn collega’s waren erg vriendelijk en open waardoor het duiveltje in mij al snel naar buiten kwam.

Edona Ramadani

Gewaardeerd teamlid

Edona heeft meerdere taken binnen ons team mogen vervullen. Zo heeft ze unieke opdrachten voor verschillende bedrijven op haar genomen. “Mijn creaties worden ook daadwerkelijk gebruikt door opdrachtgevers, dus je merkt dat je werk meteen wordt gewaardeerd. Mijn gecreëerde mascotte voor het bedrijf WtbE werd bijvoorbeeld erg positief ontvangen.”

Edona werd goed meegenomen in het vormgevingsproces van onze ontwerpers. “B2 heeft mij goed geholpen met mijn leerdoelen. Ik ken nu veel ins en outs van Adobe programma’s en ben supertrots op mijn ontwikkeling hierin.”

B2-44

Plons in het diepe

“Ook om soft skills te ontwikkelen zit je hier goed. Ik had een hekel aan presenteren, maar omdat ik werd gepusht om dit te doen, kon ik er wel aan wennen. Je wordt in het diepe gegooid, maar het werkt wel.”

Daarnaast heeft Edona haar creatief talent gebruikt voor onze eigen platformen. Ze kreeg als taak om het logo voor Blauwe Ogen te illustreren en haar huisstijl is uitgekozen als uitgangspunt voor de organisatie.

B2-tradities

Edona geeft aan dat ze de sfeer van B2 erg fijn vindt. “De collega’s maken echt het bedrijf. Er bestaat geen hiërarchie, waardoor er een open sfeer ontstaat. Elke vrijdag eten we samen een broodje kroket. Dat is een echte B2-traditie.”

Er blijven nog genoeg gezellige mensen over bij B2, alleen gaat de gezelligste weg.

Edona Ramadani

Edona gaat ons team helaas verlaten, maar haar creatieve reis is nog maar net begonnen. Hou je ogen open voor haar toekomstige kinderboek, want daar ligt haar volgende avontuur.