Terug naar overzicht

Webdesign realisatie

Onder ‘realisatie’ verstaan we bij B2 alles wat met programmeren te maken heeft. Wij hebben collega’s die zowel op het gebied van front- als backend development geschoold zijn. We staan voor je klaar om webdesign om te zetten naar WordPress. Ook voor het inrichten van ingewikkelde API koppelingen in PHP of opzetten van geoptimaliseerde database-structuren draaien wij onze hand niet om. Bekijk hieronder welke programmeer-klussen we voor je kunnen verzorgen!

WordPress ontwikkeling

WordPress is een zeer populair CMS-systeem. Miljoenen websites wereldwijd draaien op dit opensource systeem, daarom kunnen we niet achterblijven! B2Design BV is een geschikte partner op het gebied van WordPress development. Onze programmeurs zijn zeer ervaren in het omzetten van ontwerpen naar volledige websites in WordPress. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om maatwerk binnen WordPress te realiseren. We helpen graag met het ontwikkelen van WordPress plug-ins, of met de ontwikkling van een maatwerk-thema voor jouw WordPress website. Zowel front- als backend bieden we totaaloplossingen voor de inzet van WordPress. Onze WordPress developers staan voor je klaar in Groningen!

Front-end development

Front end ontwikkeling is de technische benaming voor het programmeren in HTML en CSS. Deze programmeertalen worden gebruikt om een grafisch ontwerp om te zetten naar een website.We noemen dit ‘front end’ omdat het gaat om de voorkant van de website, het stuk dat de bezoeker ziet. In tegenstelling tot back end ontwikkeling, wat code aan de ‘achterkant’ is. Front end ontwikkeling beslaat ook het animeren van elementen op websites, allemaal gericht op de gebruikservaring van de bezoeker. Bij B2Design in Groningen werken meerdere front end developers aan opdrachten voor onze opdrachtgevers.

PHP en SQL, back-end development

Back end development beslaat voornamelijk code aan de ‘achterkant’ van de website. Dit is code die voor de bezoeker niet zichtbaar is, maar essentieel voor het maken van functies. Onze programmeurs maken uitgebreide applicaties of functionaliteiten. We werken op basis van PHP en SQL om de back end van websites klaar voor gebruik te maken. Zo worden bijvoorbeeld koppelingen gemaakt tussen verschillende datasets, of specifieke maatwerk-oplossingen voor het tonen van informatie uit een database. Naast het programmeren van deze structuren zijn onze back end developers verantwoordelijk voor het updaten, beveiligen en ‘live’ zetten van websites.

3d Avatar 02
3d Avatar 04
3d Avatar 05
Kennismaken of
een project starten?
Neem contact op
Neem contact op