Terug naar overzicht

Bedrijfsvideo laten maken in Groningen? Wij zijn B2.

Het verhaal van uw bedrijf in een video van 30 seconden vertellen? Uw medewerkers laten vertellen hoe het is om bij u te werken? Het productieproces in kaart brengen door een heldere video? Of uw locatie middels drone-beelden opnemen in een video? Met een bedrijfsvideo kunt u alle kanten op. Het is een mooie toevoeging op uw merkstrategie of website, als het maar aansluit bij u merkidentiteit. B2 begeleidt het proces, bewaakt de kwaliteit en zorgt dat u trots bent op het resultaat. 

Verschillende typen bedrijfsvideo's

Afhankelijk van de boodschap die u wilt overbrengen bepalen we welke type video voor u geschikt is. U kunt zich voorstellen dat een drone shots erg gaaf zijn maar weinig vertellen over wat er op de werkvloer afspeelt. Aan de andere kant kan het wel een goede indruk geven van de omvang van uw bedrijf. Kortom een hele hoop opties en manieren om uw bedrijf in kaart te brengen, maar welke is de juiste?

Om te bepalen welke soort video het beste bij uw wensen aansluit gaan we om tafel om te inventariseren wat uw wensen zijn. Deze zetten we dan om in een storyboard met een plan van aanpak. Daarin beschrijven we welke technieken we zullen gebruiken.

Mogelijke opties voor een bedrijfsvideo zijn: Documentaire, timelapse, drone-shots of interviews. Met uiteraard de optie om deze onderdelen met elkaar te combineren. Deze opties kunnen we met u gaan bekijken bij een kennismaking of het bespreken van het storyboard. Zo kunnen we de verschillende mogelijkheden ook toelichten en mogelijkerwijs meer duidelijkheid geven over waarom bepaalde keuzes gemaakt worden.

Storyboard

Door middel van een uitgebreid storyboard die we vooraf met u bespreken kunt u zo gemakkelijk meedenken in het proces. Daarnaast is het maken van een bedrijfsvideo in en rondom Groningen een geweldig vertrekpunt. De bruisende stad, omringt door uitgestrekte weilanden tot de industrie van de Eemshaven, er zijn een hoop opties om de sfeer van het hoge noorden in beelden te vangen.

Een storyboard is eigenlijk een soort stripboek versie van video. Hiervoor schetsen we eerst een aantal concepten. Deze zullen we dan met het betrokken team overleggen en daaruit de beste uitwerken en aan u presenteren. Dit storyboard kunnen we dan met u bespreken en toelichten. Hier is er ook nog ruimte om input te leveren aan het storyboard. Mocht u een bepaalde scène toch anders voor ogen hebben, of denk u dat een onderdeel van uw bedrijf onderbelicht wordt in het storyboard, dan kunnen wij dit voor u aanpassen. Zo dragen we er zorg voor dat de video die uiteindelijk wordt opgeleverd voldoet aan de verwachtingen.

Bedrijfsvideo op locatie laten maken

Wanneer het storyboard en plan van aanpak akkoord is komen we bij u langs om de video te maken. Voorafgaand hieraan heeft er een locatiescout plaatsgevonden zodat het storyboard goed is afgestemd op de te filmen onderdelen.

Wij zorgen zelf voor alle benodigde materialen. Het kan zijn dat er in een ruimte wat geschoven moet worden met meubilair om tot een ideale belichting situatie te komen. Houd hier rekening mee met de verschillende locaties die in het storyboard terug komen. Als er ruimtes zijn waar niet aan het meubilair kan worden geschoven moet dat op voorhand worden aangegeven zodat ons team daar rekening mee kan houden.

Bedrijfsvideo nabewerken

Na het vastleggen van de bedrijfsvideo gaat ons team aan de slag met de nabewerking van de video. Onze professionals zorgen dat de beelden in een samenhangend verhaal worden verwerkt. Onze creative director draagt gedurende zorg voor dit proces en ziet er op toe dat het eindresultaat aansluit aan uw verwachtingen.

Het nabewerken van de video kost enige tijd. Uiteraard is dit afhankelijk van de duur van de video en het type. Een timelapse zou een stuk sneller kunnen worden bewerkt dan een uitgebreide video documentaire over uw bedrijf. In de nabewerking plakken we eigenlijk alle geschoten shots aan elkaar en maken we er een mooi lopend verhaal van. Daarnaast kunnen we in de nabewerking nodige kleurcorrecties uitvoeren of film stijlen toepassen die ervoor zouden kunnen zorgen dat de video nog beter aansluit bij uw huisstijl. Hierbij houden we rekening met de juiste overgangen en timing op geluid in de video. Dit zijn onderdelen die vaak vergeten gaan, maar juist voor de volledige beleving zorgen bij het kijken van een video.

Bedrijfsvideo laten maken?

Heeft u een ingewikkeld bedrijfsproces, een charismatische Groningse CEO of wilt u gewoon simpelweg een gave bedrijfsvideo? Zoek niet langer, kom in contact met ons en vertel ons alles over uw organisatie. Wij kijken er naar uit om samen met u te sparren over een mooie bedrijfsvideo.

3d Avatar 02
3d Avatar 04
3d Avatar 05
Kennismaken of
een project starten?
Neem contact op
Neem contact op