Terug naar overzicht

Fotograaf in Groningen. Voor ieder doel kennen wij de juiste fotograaf.

Fotografie is enorm belangrijk voor online (website, webshop, social) en offline (visitekaartjes, posters, flyers) uitingen. Een goede foto zegt meer dan 1000 woorden. B2 beschikt over een groot netwerk aan professionele fotografen, met ieder een eigen vakgebied. Fotografie op locatie is hierbij mogelijk, maar ook in fotostudio’s maken onze partners de mooiste productfoto’s en portretfoto’s. De foto’s worden door onze vormgevers nabewerkt voor gebruik op bijvoorbeeld social media, posters of natuurlijk op jouw website.

Bedrijfsfotografie

Ben je trots op jouw bedrijf? Laat het zien met goede bedrijfsfotografie. De B2 fotograaf maakt foto’s op locatie van jouw kantoor, pand of object. Onze fotografen zorgen ervoor dat jouw bedrijf goed voor de dag komt. Bedrijfsfotografie is vaak onderdeel van jouw zakelijke website, maar kan ook als losse dienst worden afgenomen. Bedrijfsfotografie in Groningen is mogelijk, maar ook in andere provincies komen we graag langs op jouw kantoor.

Bedrijfsfoto’s maken is specialistisch werk. Het maken van bedrijfsfoto’s neemt vaak een dag in beslag op locatie. Na het maken van foto’s besteden onze vormgevers ongeveer 1 of 2 dagen aan het nabewerken van de bedrijfsfoto’s. Deze foto’s worden vervolgens opgeleverd en zijn volledig jouw eigendom.

Ben je benieuwd naar de kosten van bedrijfsfotografie? Of een offerte opvragen voor bedrijfsfotografie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Portretfotografie

Met goede portretfotografie straal je professionaliteit uit. Portretfoto’s zijn erg belangrijk om jouw klanten een beeld te geven van jouw medewerkers. Het maken van portretfoto’s is bijvoorbeeld handig voor visitekaartjes, maar ook op jouw teampagina zorgen deze foto’s voor herkenbaarheid. Het plaatsen van onscherpe foto’s is niet professioneel, daarnaast is het belangrijk om eenheid in de verschillende portretfoto’s van collega’s te hebben.

B2 maakt portretfoto’s op locatie, of in onze fotostudio in Groningen. Na een fotografie-sessie worden alle portretfoto’s bewerkt om er voor te zorgen dat jouw collega’s er tip top uit zien. De bewerkte portretfoto’s zijn na oplevering volledig jouw eigendom.

Offerte opvragen voor portretfotografie? Of ben je benieuwd naar voorbeelden van zakelijke portretfotografie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Websitefotografie

Ook voor het verzorgen van fotografie voor jouw (nieuwe) website kun jou natuurlijk bij B2 terecht. Onze fotograaf is gespecialiseerd in het maken van commerciële foto’s van jouw bedrijf, product of medewerkers. Jouw website is een digitale brochure, goede websitefotografie is daarom enorm belangrijk om een professionele indruk achter te laten bij jouw bezoekers. Het maken van foto’s voor het web is in zekere zin vergelijkbaar met het maken van ‘ouderwetse’ foto’s. Toch is het bewerken van foto’s voor websites erg belangrijk. Een foto moet op basis van de guldensnede worden bijgewerkt, maar ook de manier van comprimeren is belangrijk. Laadtijden van websites worden namelijk ernstig beïnvloed door foto’s en andere media.

Voor het maken van foto’s voor jouw website stellen we graag een aanpak op maat op. Voor een nieuwe website wordt in een beginstadium een gedegen beeldstrategie opgesteld. Foto’s laten maken voor jouw website? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Productfotografie

De klantreis van de moderne consument speelt zich voor het grootste gedeelte af op internet. Productfoto’s maken is daarom zeer belangrijk voor het bedienen van deze consumenten. Goede productfoto’s zijn bijvoorbeeld geschikt voor gebruik in webshops, maar ook in een brochure komt jouw product door goede fotografie tot zijn recht.

B2 beschikt over een fotostudio voor het maken van goede productfoto’s. In deze fotostudio is het mogelijk om jouw producten goed te fotograferen. Naast statische foto’s kunnen we 360 foto’s maken voor jouw website. Een 360 graden productfoto is een foto die door jouw bezoeker ‘rondgedraaid’ kan worden, zodat deze vanuit alle hoeken bekeken kan worden. Ook voor het maken van 360 productfoto’s denken we graag met jou mee!

Ben jij op zoek naar productfotografie voor jouw webshop? Of naar een partij om foto’s te maken voor in jouw brochure? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden, we denken graag met jou mee!

Nabewerken fotografie

Naast het maken van productfoto’s kun jij B2 ook inschakelen voor het bewerken van jouw bestaande fotografie. We maken foto’s geschikt voor gebruik in jouw webshop, of juist voor drukwerk. Het bewerken van foto’s voor drukwerk is een specialistische klus die we graag voor jou uitvoeren.

Is jouw website traag door het gebruik van enorme foto’s? We helpen graag om de foto’s te optimaliseren voor snellere laadtijden. Daarnaast kan het bewerken van portretfoto’s of productfoto’s zorgen voor meer omzet. Grafische nabewerking, schalen of producten uitknippen behoren tot de mogelijkheden.

B2 is de geschikte partij als het aankomt op fotografie voor jouw bedrijf. We komen graag in contact om samen met jou een plan op te stellen voor het maken van goede fotografie.

3d Avatar 02
3d Avatar 04
3d Avatar 05
Kennismaken of
een project starten?
Neem contact op
Neem contact op