Terug naar overzicht

Webshop laten maken Groningen. B2 kan je helpen.

Een nieuwe webshop laten maken door een bureau in Groningen? Wij zijn B2. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke, gebruiksvriendelijke en functionele WordPress webshops. Altijd 100% op maat en met een uniek design. Na oplevering helpen wij om van uw webshop een succes te maken door de inzet van online marketing, conversie optimalisatie en remarketing.

Vragen of een kennismaking plannen?
Neem contact op met Dorin Bouwman via: dorin@b2design.nl of bel 050-2306103.

Webshop laten maken Groningen

Waarom B2 als webshop partner?

B2 is een full-service-internet bureau met alle kennis in huis om van uw webshop een succes te maken. Van de online strategie, webdesign tot user testing , zoekmachine optimalisatie en adverteren in zoekmachines. B2 bestaat sinds 2004 en bestaat uit een team van 12+ online specialisten.

 

Wie is B2 in het kort? 

 • Jarenlange ervaring, sinds 2004
 • Een betrouwbaar team aan online specialisten
 • Unieke designs vanuit een strategische gedachte
 • Groningse nuchterheid en bescheidenheid

WooCommerce is geschikt voor meerdere shopcases

Ga je een event organiseren en wil je de kaartverkoop online regelen? Het kan met de WordPress WooCommerce plugin. Wil je een zelfgemaakte raket verkopen? Het kan met WooCommerce. Heb je een eigen e-book geschreven en wil je deze verkopen, ook dit kan met WooCommerce.

5 concrete webshopcases die mogelijk zijn: 

 1. Fysieke producten (bv. auto’s, boten, boeken)
 2. Digitale producten (bv. e-books, licentie codes of bestanden)
 3. Tickets (bv voor een lezing, congres of verjaardagsfeestje)
 4. Afgeschermde gedeeltes (bv. voor online trainingen)
 5. Externe producten (bv. zoals affiliate van Bol.com).

Een professionele WordPress WooCommerce webshop

Wat slim dat je een nieuwe WordPress webshop wilt laten maken. B2 realiseert al sinds 2004 websites en webshops voor verenigingen, non-profit organisaties, bedrijven en particulieren,  zowel nationaal als internationaal.

Wereldwijd is WooCommerce een van de meest gebruikte webshop systemen. Vooral de gebruiksvriendelijkheid voor beheerders en flexibiliteit voor ontwikkelaars zijn de voornaamste reden van de populariteit.

5 voordelen van een WordPress webshop met WooCommerce: 

1. Flexibel voor ontwikkeling van functionaliteiten
Een van de grootste redenen om te kiezen voor een WordPress webshop is de flexibiliteit van het systeem. Alle wensen kunnen worden uitgevoerd.

2. Beheren van je webshop is laagdrempelig
Het systeem om je webshop te beheren is makkelijk in gebruik. Het systeem werkt snel, makkelijk en intuïtief. Of het gaat om het bewerken van een product of het aanmaken van een speciale landingspagina.

3. Veel koppelingen met andere software
Je webshop is het centrale punt tussen bezoekers, producten en externe software. Denk dan aan software voor administratie, voorraden en verzending. Voor vele bedrijven zijn koppelingen beschikbaar voor een eenvoudige integratie in uw webshop. 

4. Een snelle webshop voor een goede gebruikerservaring
Tijdens het realiseren van een webshop houden wij logischerwijs rekening met de gebruikerservaring. Snelheid van de webshop is daarin, samen met het design, de sleutel tot succes. Hoe sneller de webshop hoe beter de gebruikerservaring. Hoe beter de gebruikerservaring hoe sneller bezoekers overgaan tot een bestelling.

WooCommerce als webshop plugin voor WordPress

WordPress is binnen B2 vaak het CMS naar keuze. Niet alleen voor webshops maar ook voor het [maken van websites]. Voor het ontwikkelen van webshops maken wij gebruik van de WooCommerce plugin. Of het gaat om een webshop met één product of een webshop met duizenden producten. Van het bestelproces tot het bijhouden van voorraad, het werkt allemaal erg intuïtief. Met onze jarenlange ervaring is geen enkele webshop functionaliteit is ons te gek.

Zelf beheren van uw webshop: een fluitje van een cent

Wij maken al onze webshops met WordPress. Een krachtig open-source Content Management Systeem waarmee u uw webshop eenvoudig zelf kunt beheren. Geen ingewikkelde systemen maar een gebruiksvriendelijk beheersysteem voor je webwinkel.

Wil je een demo over het beheer systeem? Geen probleem.
Neem contact op met Dorin Bouwman via: dorin@b2design.nl of bel 050-2306103.

webshop beheren is een fluitje van een cent

Op zoek naar een Gronings internetbureau?

Vragen of een kennismaking plannen?
Neem contact op met Dorin Bouwman via: dorin@b2design.nl of bel 050-2306103.

Webshop integraties, door de bomen het bos niet meer zien? 

Wanneer je een webshop laat maken, dan is het belangrijk om op voorhand na te denken welke integraties gewenst zijn. Welke betaalprovider past het beste bij jouw webshop? Welke verzendmethodes wil je gebruiken? Wil je facturen direct naar je facturatiesoftware gestuurd hebben? Moet de voorraad in een ERP systeem worden bijgehouden?

Uiteraard helpen wij graag bij het maken van de juiste keuzes. Met onze jarenlange ervaring met verschillende integraties zoals Mollie, Exact en Moneybird zijn wij op de hoogte van alle voor en nadelen vanintegraties. Zo komen we samen tot een weloverwogen keuze. 

Een grote keuze aan betaalproviders voor je webshop

Producten of diensten aanbieden is één. Het verkopen is twee. Voor het verkopen is een PSP (Payment Service Provider) nodig die met één koppeling een scala aan betaalmogelijkheden aan jouw webshop koppelt. Hieronder een tabel met vergelijkende tarieven voor iDeal transacties en Credit Card betalingen.

De kosten per IDEAL transactie per betaalprovider (laatste update oktober 2021)

Provider iDeal Credit Card / Master card
Mollie €0,29 € 0,25 + 1,80%
Sisow €0,29 € 0,25 + 2,80%
ICEPAY €0,35 € 0,15 + 1,90% 
Adyen €0,45 € 0,10 + 1,40%
Buckaroo Op aanvraag Op aanvraag
Pay.nl €0,39 € 0,29 + 3,00% 
PayPro €0,29 Geen informatie
TargetPay €0,70 of €0,49 Geen informatie

Wat kost het maken van een webshop?

Sinds 2004 hebben wij een hoop webshops mogen opleveren. We hebben gemerkt dat iedere webshop maatwerk is. Iedere klant heeft immers zijn of haar eigen wensen. Dat is precies de reden dat er niet één prijs voor een webshop is op te stellen. Globaal kan je rekening houden met vanaf-prijzen van €8000.

Geen meerwerk of verrassingen

Benieuwd geworden naar de kosten voor een webshop? Neem dan contact met ons op. We plannen dan eerst een kennismakingsgesprek in en maken daarna een vrijblijvend voorstel. Ieder voorstel is op basis van een vaste prijs. Dus geen verrassingen achteraf, je weet precies waar je aan toe bent.

Wat wij wel alvast kunnen beloven is het volgende. B2.. 

 1. Is een team online specialisten met jarenlange ervaring. 
 2. Heeft grafisch vormgevers die weten welke design-keuzes belangrijk zijn.
 3. Zorgt voor een webshop in een eenvoudig te beheren systeem (WordPress). 
 4. Zorgt voor een webshop die geoptimaliseerd is voor snelheid & zoekmachines.
 5. Zorg voor hosting op een uiterst betrouwbaar platform.
 6. Zorgt voor veiligheid & updates die door B2 worden uitgevoerd op basis van een onderhoudscontract.

Heb je een webshop die verbeterd moet worden? Geen probleem!

Functionaliteiten die niet meer werken of aan vernieuwing toe zijn? Designs die niet meer in lijn zijn? Of een webdesign dat niet meer in lijn is met de (vernieuwde) huisstijl? Zoekmachine posities die verbeterd kunnen worden? B2 kan hier allemaal bij helpen. 

Gaan we verbouwen of gaan we herbouwen?

Dit is de eerste vraag die beantwoord moet worden in het ontwikkelingsproces. Is de huidige webshop te verbeteren (verbouwen) of is het slimmer om de webshop opnieuw op te bouwen (herbouwen). We bekijken iedere case apart. Vanuit een kwaliteit-bril, kosten-bril en efficiëntie-bril. 

Vragen of een kennismaking plannen?

Neem contact op met Dorin Bouwman via: dorin@b2design.nl of bel 050-2306103.

Meer
weten?
Schermafbeelding 2021 03 26 Om 13.57.36
Naar contactformulier