Terug naar overzicht

Website laten maken in Groningen. Wij zijn B2.

Een nieuwe website laten maken door een internetbureau uit Groningen? Wij zijn B2. Wij maken websites voor vele diverse klanten in en om Groningen. Altijd op maat en dat doen wij al sinds 2004. U kunt door ons een WordPress website laten maken. Onze WordPress specialisten en webdesigners zitten voor je klaar om aan de slag te gaan.

Vragen of een kennismaking plannen?
Neem contact op met Dorin Bouwman via: dorin@b2design.nl of bel 050-2306103.

Maken van een nieuwe website

Kom jij ook uit Groningen? 

Wat leuk dat je ook uit Groningen komt! Tenminste, die kans is best groot dat je als Groninger op deze pagina bent gekomen om een maatwerk WordPress website of webshop te laten maken. Wij staan met onze voeten in de Groningse klei. Wij snappen elkaar. Wij spreken elkaars taal en snappen hoe Groningers zijn. Straight, eerlijk en nuchter. Goed om te weten.

“Een fijne en jonge organisatie om zaken mee te doen. Pakken de opdracht gedegen aan. Bert Blaauw” – Directeur WTBE

De B2 werkwijze als basis voor een nieuwe professionele website

De websites die wij maken sluiten aan op de doelstellingen van uw organisatie en de bezoekers die u graag op uw websites wilt hebben. Om tot heldere meetbare doelstellingen te komen laten wij diverse strategische onderzoeken los op uw organisatie, potentiële bezoekers en eventuele bestaande product. Wie is uw organisatie, wat wilt u bereiken en wie zijn uw bezoekers eigenlijk?  

Unieke website ontwerpen vanuit een strategische gedachte

Onze strategische en doordachte insteek op het gebied van het maken van websites onderscheidt ons van andere internet- en ontwerpbureau’s. We hebben sinds 2004 ervaring in het maken van websites en webshops. Dit is de reden dat lokale, nationale en internationale organisaties voor onze dienstverlening hebben gekozen. Snelle websites is één van onze speerpunten, een website moet supersnel zijn om een succesvolle gebruikerservaring bij bezoekers op te roepen. We schreven hier eerder een blog over met 5 tips voor een snelle WordPress website.

Alleen ervaren grafisch vormgevers werken aan nieuwe designs

We hebben al aangegeven dat wij sinds 2004 werken aan vooral websites. Wij werken alleen met grafisch ontwerpers met een afgeronde HBO (Minerva) of WO studie. Onze webdesign specialisten hebben oog voor detail, typografie, kleur, restvormen en vooral veel passie voor het vak dat grafisch vormgever heet.

“Met een groot inlevingsvermogen en ietsje eigenwijs een resultaat bereiken dat exact voldoet aan de wensen. Dat is in één zin wat B2Design voor ons betekent. De complimenten die wij bijna dagelijks krijgen over onze totale huisstijl bevestigt onze keuze voor B2Design.” – André Bosscher van Bosscher Janssens notarissen

Zelf uw website beheren met een content management systeem

Wij maken al onze websites met WordPress. Een krachtig open-source Content Management Systeem waarmee u uw website eenvoudig zelf kunt beheren. Geen ingewikkelde systemen maar een gebruiksvriendelijk beheer systeem voor uw website. 

Vragen of een kennismaking plannen?
Neem contact op met Dorin Bouwman via: dorin@b2design.nl of bel 050-2306103.

Meer
weten?
Schermafbeelding 2021 03 26 Om 13.57.36
Naar contactformulier