Terug naar overzicht

Full Service Internetbureau uit Groningen. Dat is B2.

Op zoek naar een full service internet bureau in de stad Groningen dat verder gaat dan het maken van een mooie website? Wij zijn B2. Een ontwerp- en internetbureau, actief sinds 2004. We werken voor ambitieuze bedrijven & organisaties die op zoek zijn naar een betrouwbare online partner voor het laten maken van websites en webshops.

Vragen of een kennismaking plannen?
Neem contact op met Dorin Bouwman via: dorin@b2design.nl of bel 050-2306103.

Kantoor B2Design Groningen

Uw internetactiviteiten draaien om resultaat. Wij streven naar uw online succes.

Online strategie & merk identiteit

We doen grondig onderzoek naar de reeds bestaande huisstijl. Is er al een huisstijl beschikbaar en voldoet deze aan de wensen? Dan gebruiken we de bestaande huisstijl als basis voor het traject. Moeten er aanpassingen gedaan worden om de doelgroep aan te spreken of zelfs een volledig nieuwe huisstijl komen? Dan zijn we je daar ook graag mee van dienst!

Webdesign dat werkt: doelen halen!

Een schitterende website is leuk. Een website die voor je werkt is nog leuker. Het is belangrijk dat jouw website doet wat het voor jou moet doen. Dat is precies de reden dat wij ons bij B2 focussen op het halen van vooraf gestelde doelen. Onze ux-specialisten weten precies wat er nodig is om doelen te behalen. En natuurlijk krijgt het oog ook wat, het zal prachtig worden!

Meten is weten en twee keer meten is zeker weten

Op basis van data zullen wij bepalen of vooraf gestelde doelen ook daadwerkelijk worden gehaald. Voor alle (online) marketing activiteiten (denk aan zoekmachine optimalisatie, offline marketing campagnes, video marketing, social marketing of zoekmachine advertising) hebben wij specialisten in huis of zeer ervaren partners waar wij onze hand voor in het vuur steken.

Full service internet bureau. Jouw partner van A tot Z

Iedere website die wij opleveren is volledig uniek. Templates is een woord dat niet in ons woordenboek staat en alle code is door onze eigen WordPress specialisten geschreven. 

Ieder project kent diverse fases. In iedere fase zijn verschillende specialisten met het project bezig. We hebben onze werkwijze volledig uitgeschreven. 

In het kort zijn dit fases in het project: 

  • Strategische sessie met klant
  • Opstellen doelen, persona’s en website structuur
  • Opstellen interactie ontwerp: een blauwdruk van je nieuwe website
  • Webdesign: inkleuren van het interactie ontwerp
  • Development: technische realisatie van de website
  • Oplevering
  • Analyse, verbetering & online marketing

Wij zijn meer dan een internet bureau!

Wij zijn niet alleen een internet bureau. Wij zijn een full service internetbureau. Dat komt er kort gezegd op neer dat wij meer kunnen dan alleen websites realiseren. B2 heeft jarenlange ervaring op het gebied van online strategie, ontwikkelen van logo’s & huisstijlen, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content creatie, merk strategie, merk identiteit, illustraties, video & animatie en fotografie.

Branding: merkstrategie & merkidentiteit

Met branding bedoelen wij het geheel aan merkstrategie (de algehele ervaring die je doelgroep heeft met je bedrijf) en merkidentiteit (logo, kleuren, typografie). De juiste consistente branding zorgt voor een gevoel dat ‘klopt’ en daarmee voor herkenbaarheid. De merkidentiteit verwerken wij in diverse dragers van de huisstijl. Voorbeelden zijn visitekaartjes, vlaggen, banners, briefpapier en sponsorborden. Een goed uitgevoerde huisstijl, die wij graag vastleggen in een huisstijlhandboek (of stijlgids), zorgt voor een professionele uitstraling bij de doelgroep. 

Content creatie: teksten, video & illustraties 

Dito copywriting, mooie illustraties, kwalitatieve unieke afbeeldingen en explainer video’s.  Content is zeer belangrijk voor het uitdragen van je missie en visie. Daarnaast draagt goede content bij aan het behalen van je on- en offline doelstellingen. Het is het meest belangrijke onderdeel in je communicatie naar je bezoekers. Een goede User Experience (hoe bezoekers je website ervaren) en complete & kwalitatieve teksten zullen worden gewaardeerd. Dit zorgt dan weer voor een hogere conversie. 

Online marketing: bezoekers zijn nodig voor resultaat

Om resultaat te behalen met je (nieuwe) website heb je bezoekers nodig. Bezoekers op je website krijgen gaat helaas nooit vanzelf. Door middel van online marketing kunnen wij je bezoekers attenderen op het bestaan van je website. Dit doen we door organische bezoekers (zoekmachine optimalisatie), betaalde bezoekers (zoekmachine adverteren), email marketing (nieuwsbrieven), social marketing (alle social kanalen) en video marketing (youtube, vimeo). Voor ieder project zal er een mix van marketing kanalen worden opgezet om de juiste doelgroep te bereiken. 

Creatie van marketing materiaal

Heb je geen marketingteam of marketeer beschikbaar dan kunnen we hierin ondersteunen bij het realiseren van posters, banners, flyers, social media uitingen, nieuwsbrief templates en alle overige dragers van je huisstijl. 

Trainingen & Workshops

Bij blijven in de digitale wereld gaat niet vanzelf. Gelukkig kunnen we je daarmee helpen. Naast een rijk scala aan digitale oplossingen bieden we ook trainingen aan om te groeien in het gebruik van onze online oplossingen. Trainingen en workshops zijn beschikbaar over uiteenlopende onderwerpen.

Waarom kies je voor B2 als internetbureau? 4 goede redenen.

Reden 1. 17+ jaar ervaring 

Gestart in 2004 en inmiddels als internetbureau al meer dan 17 jaar aan online ervaring. We hebben bewezen een trouwe partner te zijn voor vele serieuze klanten.

Reden 2. Awwward winning webdesign

Al onze webdesign zijn uniek, standaard templates zijn not-done. Voor sommige designs ontvingen we zelfs awards waar we erg trots op zijn.

Reden 3. Strategie aan de basis van keuzes

Al onze keuzes zijn doordacht op basis van een opgestelde online strategie. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit als basis voor websites die werken. 

Reden 4. Ervaren & professioneel team

Ons team bestaat uit webdesigners, frontend developers, backend developers, marketeers en projectmanagers. We zijn wat we maken en daar zijn we trots op. Het leveren van goede resultaten, verhoging van conversies en grotere merkwaarde voor jou en je bezoekers of gebruikers.

Op zoek naar een Gronings internetbureau?

Vragen of een kennismaking plannen?
Neem contact op met Dorin Bouwman via: dorin@b2design.nl of bel 050-2306103.

Meer
weten?
Schermafbeelding 2021 03 26 Om 13.57.36
Naar contactformulier