Merkidentiteit

Als bedrijf wilt u een goede indruk maken bij uw klanten en de visuele identiteit van uw bedrijf speelt daarbij een grote rol. Bij een huisstijl of merkidentiteit denken veel mensen aan een logo, maar er komt zoveel meer bij kijken. Onze ontwerpers weten er alles van; zij kunnen een prachtige identiteit ontwikkelen die precies aansluit bij uw bedrijfscultuur, visie en missie.

Branding Merkidentiteit

Het ontwerpen van een merk identiteit

Als bedrijf is het belangrijk dat uw bedrijf het juiste gevoel uitstraalt tegenover uw doelgroep. Een goed ontworpen merkidentiteit kan u daar mee helpen. Door middel van het gebruik van de juiste kleur, typografie en beeldmateriaal kan uw bedrijf een complete metamorfose krijgen. Onze ontwerpers staan klaar om een prachtige merkidentiteit te ontwikkelen voor uw bedrijf.

Kleur en typografie

Kleur is een belangrijke factor voor uw huisstijl want kleuren kunnen verschillende emoties oproepen bij uw doelgroep. Een kleur zijn betekenis hangt af van de doelgroep, verschillende culturen hebben andere opvattingen over bepaalde kleuren. Om er voor te zorgen dat uw huisstijl effectief werkt, is het belangrijk om veel kennis te hebben over het gebruik van kleur en vorm, gelukkig kunnen onze vormgevers u daar bij helpen.

Typografie is een belangrijk onderdeel van uw huisstijl ontwerp. Een selectie maken van goede lettertypes kan overweldigend zijn door alle keuzes die uw heeft en het moet ook uw doelgroep aanspreken. Gelukkig zijn de typografen van B2Design ervaren en ze kunnen een prachtige selectie van lettertypes voor uw uitkiezen, deze aanpassen en tweaken tot ze precies bij uw huisstijl passen. kunnen een prachtige selectie van lettertypes voor uw uitkiezen en deze aanpassen en tweaken tot ze precies bij uw huisstijl passen.