Case - Loff Wellness - Cover Opacity

Loff Assen: De ultieme wellness en beauty beleving

Case - Loff - Icon Loff Wellness – Award winning webdesign
Bekijk het resultaat https://www.loff-wellness.nl
Diensten geleverd

Samen een award winning website realiseren

Volledig rebrandingtraject voor LOFF, een toonaangevend wellness- & beautycentrum in Noord Nederland. De uitdaging was om de luxueuze uitstraling te vertalen naar een nieuwe huisstijl met bijbehorende luxe website. Lees meer over hoe wij samen met LOFF een award winning website hebben ontwikkeld.

Case Loff Wellness Kleuren

Luxe en een
tikje speels

Onderdeel van de rebranding is een nieuw kleurenpalet. Frisse, lichte en warme kleuren met donkere tegenhangers. Warm én koud, zoals een rondje in de sauna. De typografie is zorgvuldig geselecteerd op basis van het karakter van LOFF.

Het contrast tussen ontwerp, typografie en copywriting resulteert in een wellness-website die uniek is in zijn soort.

Case Loff Wellness Typografie
Case Loff Wellness Logo

Awwward
winning!

Na oplevering heeft de LOFF website maar liefst 2 internationale awards ontvangen via Awwwards. Zowel de grafische vormgeving als de (mobiele) techniek zijn door een professionele jury bekroond met een zogeheten honorable mention.

Case Loff Wellness Website

Over de website

We ontwikkelden een slimme website met handige conversiemogelijkheden. Door de bezoeker op de juiste plek een reserveermogelijkheid te bieden zorgen we voor een verhoging in het aantal reserveringen. Uiteraard werken alle functionaliteiten net zo goed op mobiele telefoons als op grotere schermen! De website biedt de mogelijkheid om creatieve content in de vorm van tekst en Instagram posts te delen met de doelgroep. Hierdoor ontstaat er een unieke persoonlijke

In een latere fase hebben we ook een simpele webshop toegevoegd waarin de bezoeker gemakkelijk cadeaubonnen en allerlei wellness producten kan kopen.

Case Loff Wellness Website Mobiel
Case Loff Wellness Medewerkers

Productverpakkingen

Momenteel werken we hard aan de eigen productlijn van LOFF. Deze producten sluiten perfect aan bij de look en feel van de website. Door eenheid in ontwerp zorgen we ook met de producten voor touchpoints met de doelgroep. Of je nou de website, een pot magnesium of een behandeling koopt; je ziet direct dat je dit bij LOFF hebt gedaan!

Ben je ook op zoek naar een award winning webdesign voor je wellness of beauty onderneming?

Het B2 team staat ook voor jou klaar! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of een vrijblijvende kennismaking.

Case Loff Wellness Award
3d Avatar 02
3d Avatar 04
3d Avatar 05
Kennismaken of
een project starten?
Neem contact op
Neem contact op