Hey, op zoek naar een webdesign bureau?

Wij zijn B2Design, sinds 2004 jouw full-service internetbureau in Groningen. We werken elke dag met 18 collega’s aan uiteenlopende websites, webshops en andere creatieve projecten. En niet zonder succes, ons werk is bekroond met een internationale Awwward! Vrijblijvend sparren of kennismaken? Neem dan contact met ons op!

Full service, dus van alle markten thuis

Op zoek naar een op maat gemaakte WordPress website, een unieke webshop, een frisse nieuwe huisstijl, effectief drukwerk of deskundige marketingdiensten? B2Design heeft de ervaring en expertise om je communicatie naar een hoger niveau te tillen.

Duizenden tevreden klanten gingen je voor. Bekijk hieronder enkele van onze succesvolle cases!

Ons team bestaat uit professionele ontwerpers, ontwikkelaars, fotografen, tekstschrijvers en projectleiders. Hierdoor kunnen we onze opdrachtgevers van begin tot eind helpen met de realisatie van een nieuwe website of webshop, maar ook met het vullen van de website of het maken van nieuwe teamfoto's.

Allard Veneman
Allard Veneman Front-end developer
Dorin Bouwman
Dorin Bouwman Online consultant
Joost Hobma
Joost Hobma Full-Stack developer
Jeroen Bakker
Jeroen Bakker Mede-eigenaar
Kevin van de Kooi
Kevin van de Kooi Creative Director
Rene Koops
Rene Koops Full-Stack developer
Rik Halsema
Rik Halsema Grafisch ontwerper & Typograaf

Een goede website is nooit af!

Onze service stopt niet na oplevering van je nieuwe website of webshop. We voeren je updates door, helpen je met het vullen of met het verzinnen van leuke nieuwe content. Daarnaast helpen we ook graag met SEO (zoekmachineoptimalisatie) of SEA (zoekmachinedvertenties). Samen zorgen we ervoor dat je website doet wat 'ie moet doen.

1/3 stappen
3d Avatar Bel Ons