Pentips Header

Een creatief en
vrij speelveld
voor PenTips

Avatar Pentips PenTips – Branding & Webshop
Ga naar Pen.Tips https://pen.tips/nl
Diensten geleverd

Vrijheid voor
digitale artiesten

PenTips is een innovatieve startup die producten ontwikkelt voor het verbeteren van de creatieve workflow van digitale tekenaars. Voor PenTips hebben we een opvallend webshop-ontwerp gerealiseerd met bijbehorende graphics.

Meer controle en meer
creativiteit

De PenTip producten geven digital artists meer controle over hun werk waardoor zij zich kunnen focussen op het creatieve proces.

PenTips mobiel

Binnenkort een nieuwe look for PenTips

Door het succes en de daaropvolgende groei in het aanbod van PenTips was het snel nodig om een nieuw ontwerp op te leveren. Voor dit ontwerp hebben we strakke en converterende product- en categoriepagina's gemaakt die de bezoeker enthousiasmeren en informeren.

Frictie, stilte, gevoel.

Case Pentips Desktop

Zo simpel als 1 2 3

Onze ontwerpers ontwierpen een slimme website met handige en slimme conversiemogelijkheden. Het aanschaffen van een PenTip is nu makkelijk, snel en gebruikersvriendelijk. Dit resulteert in een hogere klanttevredenheid, maar ook in meer bestellingen. De bezoeker kan binnen een paar kliks zijn of haar PenTips bestellen.

#Madewithapentip

PenTips hecht veel waarde aan de doelgroep, daarom hebben we dit extra aangezet in nieuwe website. Om de creator op een voetstuk te plaatsen, stellen we creatief werk tentoon van echte PenTip gebruikers. Door de gebruikers een podium te geven laten we zien dat zij van onschatbare waarde zijn voor het bedrijf.

Ben je ook op zoek naar een webshop voor jouw innovatieve producten?

Het B2 team staat ook voor jou klaar! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of een vrijblijvende kennismaking.

3d Avatar 04
3d Avatar 03
3d Avatar 05
Kennismaken
met ons team?
Leer ons kennen
Leer ons kennen