MIITN WRK.frl Overzicht Plaat

Talent naar het Noorden halen

Mittn Wrk Make it in the North & WRK.frl/
Diensten geleverd

2 platformen, 1 doel: talent aantrekken

De provincies Groningen en Friesland slaan de handen ineen met een gezamenlijke missie: talent aantrekken. Wij bouwden twee platformen met beide een eigen gezicht om bij te dragen aan deze ambitie. Meet: Make it in the North en WRK.frl/. Make it in the North richt zich op internationals die een volgende stap willen zetten in hun carrière in Noord-Nederland en WRK.frl/ is er voor werken, wonen en leven in Friesland.

De websites van Make it in the North en WRK.frl/ zijn simultaan aan elkaar ontwikkeld. Samen met Teams vanuit de provincies Groningen en Friesland werken we vanuit de Scrum methode aan de websites.

Persoonlijke bedrijfsprofielen en laagdrempelig contact opnemen

Op beide platformen krijgen bedrijven de ruimte om zichzelf te tonen. Op hun manier en met eigen vacatures. Solliciteren doe je in een handomdraai en je komt eenvoudig in contact met de leukste bedrijven. Waarbij Make it in the North zich richt op bedrijven in alle drie de noordelijke provincies en WRK.frl/ er specifiek is voor Friese bedrijven.

Op beide platformen is veel aandacht
voor het leven naast werk

Welkom

It’s a match! Vind de baan die bij je
past met de matchingtool.

Met de matchingtool in zowel Make it in the North en WRK.frl/ weet je binnen enkele minuten welke bedrijven bij je passen. Deze tool koppelt werkzoekenden en bedrijven aan elkaar op basis van de bedrijfscultuur.

Inzicht en overzicht met het bedrijfsdashboard.

Bedrijven krijgen een uitgebreid bedrijfsdashboard waarmee ze hun profiel eenvoudig kunnen inrichten naar eigen smaak. Vacatures zijn zo toegevoegd en makkelijk aan te passen.

Dashboard
Skillset

En verder... werk vinden op basis een persoonlijke skillset.

We blijven bouwen aan beide platformen. De volgende stap is het vinden van werk op basis van skills. Zo ontdek je verrassende vacatures en bedrijven die passen bij jouw vaardigheden.

3d Avatar 05
3d Avatar 04
3d Avatar 03
Kennismaken of een
project starten?
Neem contact op!
Neem contact op!