Loffwellnessassenfotografiemuruelleoldenburgerhr 3224 Kopie
LOFF - Loff – Award winning webdesign

Loff Assen: De ultieme wellness en beauty beleving

Volledig rebrandingtraject voor LOFF, een toonaangevend wellness- & beautycentrum in Noord Nederland. De uitdaging was om de luxueuze uitstraling te vertalen naar een nieuwe huisstijl met bijbehorende luxe website. Lees meer over hoe wij samen met LOFF een award winning website hebben ontwikkeld.

Bekijk onze werkwijze
  • Klant
  • Loff – Award winning webdesign
  • Diensten geleverd
  • Logo & huisstijlen
  • Website
HEX: #ffa372
HEX: #90d0af
HEX: #f8bdad
HEX: #082e2f
HEX: #097b7f

Luxe en een tikje speels

Onderdeel van de rebranding is een nieuw kleurenpalet. Frisse, lichte en warme kleuren met donkere tegenhangers. Warm én koud, zoals een rondje in de sauna. De typografie is zorgvuldig geselecteerd op basis van het karakter van LOFF.

Het contrast tussen ontwerp, typografie en copywriting resulteert in een wellness-website die uniek is in zijn soort.

Loff- typografie
Loff Logo

Awwward winning!

Na oplevering heeft de LOFF website maar liefst 2 internationale awards ontvangen via Awwwards. Zowel de grafische vormgeving als de (mobiele) techniek zijn door een professionele jury bekroond met een zogeheten honorable mention.

Loff Mockup

Over de website

We ontwikkelden een slimme website met handige conversiemogelijkheden. Door de bezoeker op de juiste plek een reserveermogelijkheid te bieden zorgen we voor een verhoging in het aantal reserveringen. Uiteraard werken alle functionaliteiten net zo goed op mobiele telefoons als op grotere schermen! De website biedt de mogelijkheid om creatieve content in de vorm van tekst en Instagram posts te delen met de doelgroep. Hierdoor ontstaat er een unieke persoonlijke

In een latere fase hebben we ook een simpele webshop toegevoegd waarin de bezoeker gemakkelijk cadeaubonnen en allerlei wellness producten kan kopen.

Loff Mobiel
Loff Personeel

Productverpakkingen

Momenteel werken we hard aan de eigen productlijn van LOFF. Deze producten sluiten perfect aan bij de look en feel van de website. Door eenheid in ontwerp zorgen we ook met de producten voor touchpoints met de doelgroep. Of je nou de website, een pot magnesium of een behandeling koopt; je ziet direct dat je dit bij LOFF hebt gedaan!

Ben je ook op zoek naar een award winning design voor je wellness of beauty onderneming? Het B2Design team staat ook voor jou klaar! Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of een vrijblijvende kennismaking.

Ga naar contact
Awward (1)