Case webdesign - LAVG Gerechtsdeurwaarders

Online geregeld bij LAVG

LAVG Gerechtsdeurwaarders is één van de grootste gerechtsdeurwaarders van Nederland. Voor deze organisatie realiseerde B2Design een volwaardige nieuwe website, met als doelstelling om de werkdruk op de servicedesk te verlichten en kanaalsturing te verbeteren. Een intensieve samenwerking in sprintvorm heeft geleid tot onderstaand resultaat.

Bekijk onze werkwijze
  • Klant
  • LAVG Gerechtsdeurwaarders
  • Diensten geleverd
  • Website
  • Partner sinds
  • 2018
LAVG Gerechtsdeurwaarders

Een veilige en prettige omgeving

In het bepalen van de juiste strategie voor LAVG moest rekening gehouden worden met verschillende doelgroepen. Het is nooit leuk om een schuld te hebben, of om in aanraking te komen met een deurwaarder.  Het ontwerp van de website is gericht op het verschaffen van de juiste informatie en assistentie. De website moest degelijk, vertrouwd en intuïtief aanvoelen. Daarnaast moet de website antwoorden bieden op de informatievraag van de bezoeker.

De stijl van het ontwerp is te kwalificeren als ‘rustig’, ‘vertrouwd’ maar toch ‘autoritair’ en ‘zakelijk’. Door de balans in rustige fotografie en kleurgebruik ontstaat er een vriendelijk karakter.

LAVG Gerechtsdeurwaarders
LAVG Gerechtsdeurwaarders

Dynamische dashboards

De landingspagina’s van LAVG zijn met een duidelijk doel ontworpen; De bezoekers zo snel mogelijk de juiste informatie verschaffen. De dashboards zijn daarom zo opgezet dat LAVG op een snelle en efficiënte manier de juiste ingangen aan de bezoeker kan bieden. Wanneer de juiste informatie niet gevonden wordt, dan staat een klantenservice medewerker je graag te woord via de chat.

LAVG Gerechtsdeurwaarders

Snel en eenvoudig betalen

Openstaande vorderingen kunnen gemakkelijk worden ingezien en direct worden betaald via iDeal.  Dit is een essentieel onderdeel van de website geworden. Deze online portal zorg voor minder contactmomenten met de servicedesk aangezien de debiteur hun zaken zelfstandig kunnen regelen.

LAVG Gerechtsdeurwaarders

In sprints naar de eindstreep

Tijdens het realisatietraject van de website hebben we nauw samengewerkt met LAVG-medewerkers van verschillende disciplines. Één dag in de week werkten collega’s van B2Design BV en LAVG samen aan de website. Tijdens deze dag werkten we, in sprints, samen op het B2Design kantoor. Hierdoor zijn we in staat geweest om een website op te leveren die perfect aansluit bij de wensen van LAVG, en is er veel tijd en moeite bespaard op het gebied van invulling.