Case webdesign: LAVG Gerechtsdeurwaarders - B2Design BV

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan B2Design om mijn gegevens op te slaan, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

Online geregeld bij LAVG

Case webdesignLAVG Gerechtsdeurwaarders

LAVG Gerechtsdeurwaarders is één van de grootste incassobureaus van Nederland. Voor deze organisatie realiseerde B2Design een volwaardige nieuwe website, met als doelstelling om de werkdruk op de servicedesk te verlichten. Een intensieve samenwerking in sprintvorm heeft geleid tot onderstaand resultaat.

Klant
LAVG Gerechtsdeurwaarders

Diensten geleverd
Website

Partner sinds
2018

Een veilige en prettige omgeving

In het bepalen van de juiste strategie voor LAVG moest rekening gehouden worden met de specifieke doelgroep. Het is nooit leuk om een schuld te hebben, of om in aanraking te komen met een incassobureau.  Het ontwerp van de website is gericht op het verschaffen van de juiste informatie en assistentie. De website moest degelijk, vertrouwd en intuïtief aanvoelen. Daarnaast moet de website antwoorden bieden op de informatievraag van de bezoeker.

De stijl van het ontwerp is te kwalificeren als ‘rustig’, ‘vertrouwd’ maar toch ‘autoritair’ en ‘zakelijk’. Door de balans in rustige fotografie en kleurgebruik ontstaat er een vriendelijk karakter.

Dynamische dashboards

De landingspagina’s van LAVG zijn met een duidelijk doel ontworpen; De bezoekers zo snel mogelijk de juiste informatie verschaffen. De dashboards zijn daarom zo opgezet dat LAVG op een snelle en efficiënte manier de juiste ingangen aan de bezoeker kan bieden. Wanneer de juiste informatie niet gevonden wordt, dan staat een klantenservice medewerker je graag te woord via de chat.

Snel en eenvoudig betalen

De openstaande vordering kan gemakkelijk voldaan worden via de website. Met een druk op de knop kan een openstaand bedrag voldaan worden via iDeal. De bezoeker kan via dit portaal ook inzicht krijgen in de openstaande vorderingen. Een essentieel onderdeel van de website om de bezoeker goed van dienst te kunnen zijn. Daarnaast zorgt de online afhandeling voor minder contactmomenten met het klantcontactcentrum.

In sprints naar de eindstreep

Tijdens het realisatietraject van de website hebben we nauw samengewerkt met LAVG-medewerkers van verschillende disciplines. Één dag in de week werkten collega’s van B2Design BV en LAVG samen aan de website. Tijdens deze dag werkten we, in sprints, samen op het B2Design kantoor. Hierdoor zijn we in staat geweest om een website op te leveren die perfect aansluit bij de wensen van de opdrachtgever, en is er veel tijd en moeite bespaard op het gebied van invulling.

 

Jouw klanten nog veel beter bedienen met ook zo’n product?

Geef Dorin een belletje op 06-28203600 Bel mij terug
Werkwijze

Strategie

01Briefing, userstories & interactie-ontwerp

Realisatie

02Grafisch ontwerp & ontwikkeling

Optimalisatie

03Service, SEO & hosting
Meer cases