Het B2 team; echte doorpakkers met passie voor ontwerp en realisatie.

B2Design B.V. is een oer-Gronings ontwerpbureau in Groningen waar dagelijks door een jong en gemotiveerd team gewerkt wordt aan de meest uiteenlopende projecten. Maar wie zijn de gezichten achter deze geoliede ontwerpmachine? En wat doen ze nou eigenlijk precies? Beweeg je muis over onze teamleden en krijg een inzicht in de toppers die B2Design vertegenwoordigen in de frontlinie.

Alt titel van de afbeelding

Dit is onze titel

Nait Soezn Moar Broezn

Het B2 team, de broedplaats voor jong talent.

Foto van Vincent Brons

Vincent Brons
Directie & Design

Vincent is de creatieve founding father van de B2Familie. Met zijn perfecte oog voor detail bewaakt hij de kwaliteit van onze projecten.

Foto van Jeroen Bakker

Jeroen Bakker
Directie & Development

De andere helft van het half-om-half gehakt wat voor de unieke B2Smaak zorgt. Met zijn hands on mentaliteit gaat Jeroen geen uitdaging uit de weg en bedenkt hij innovatieve oplossingen op ingewikkelde vraagstukken.

Foto van Kevin van der Kooi

Kevin van der Kooi
Operationeel Manager

Kevin maakt met zijn ijzersterke concepten een verpletterende indruk op collega en klant. Grafische grenzen opzoeken en verleggen is voor hem aan de orde van de dag.

Foto van Dorin Bouwman

Dorin Bouwman
Account manager

Met zijn 2.03 meter aan strategisch inzicht weet Dorin de klantwens helder en doordacht in kaart te brengen. Een luisterend oor met kennis van wat de markt beweegt en waar kansen liggen voor de klant.

Foto van Rene Koops

Rene Koops
Front-end developer

Naast zijn onmisbare creatieve input zorgt Rene voor de front-end techniek in het webtraject. Geen deadline is te gek voor deze creatieve duizendpoot.

Foto van Jurjen Bugel

Jurjen Bugel
Front-end developer

Jurjen zet bij onze projecten ontwerpen om naar échte websites. Buiten werktijd vind je hem in de HEMA of op de bank onder een kleedje met een goeie serie.

Foto van Rik Halsema

Rik Halsema
Ontwerper

Rik is één van de creatieve meesterbreinen van B2Design BV. Als Rik het canvas even links laat liggen is hij zeker te porren voor een potje darts in de kantine.

Foto van Floris Hagenouw

Floris Hagenouw
Ontwerper

Floris begon als stagiair en is uitgegroeid tot volwaardig vormgever binnen het B2Design team. Buiten werktijd is hij graag in de natuur of op de klimwand.

Foto van Richard Hansma

Richard Hansma
Developer

Richard richt zich dagelijks op het schrijven van honderden lijntjes strakke code voor onze uiteenlopende projecten. Daarnaast is hij de onbetwiste dartkoning van het B2Design kantoor.

Foto van Sander van Ooijen

Sander van Ooijen
Developer

Sander is een ware 'codetovenaar'. De projecten waar hij aan werkt worden technisch hoogstaande paradepaardjes. Daarnaast deelt hij zijn kennis graag met programmeurs in opleiding.

Foto van Niek v.d. Velde

Niek v.d. Velde
Developer

Niek werkt als developer aan gave projecten. Mede door zijn atletiekhobby neemt hij graag hordes om de teamprestatie positief te beïnvloeden.

Foto van Dennis Ter Harmsel

Dennis Ter Harmsel
Content manager

Dennis zet de puntjes onder, naast, boven en op de 'i'. Voor onze klanten schudt hij sterke en doelgerichte teksten uit z'n mouw en denkt graag conceptueel mee in het ontwikkeltraject.

Foto van Richard Sissingh

Richard Sissingh
Copywriter

Richard combineert zijn studie journalistiek met een (bij)baan als tekstschrijver. Als hij niet met zijn neus in de boeken zit, schrijft hij ze.

Foto van Bart van de Riet

Bart van de Riet
Copywriter

Of Bart nou een verhaal moet schrijven, dichten of rijmen.. je hangt bij deze man altijd aan zijn lippen. 

Foto van Joost Aasman

Joost Aasman
Front-end developer

Joost is een vrolijke toevoeging aan het B2Design BV team. Deze voetballende spontane front-ender schudt moeiteloos lange regels code uit z'n mouw. Joost staat bekend als een pietje precies, een goede eigenschap!

Foto van Yemna Osman

Yemna Osman
Developer

Met de tattoo's op haar armen schrijft deze stoere gamerchick ontelbare lijntjes code.

Foto van Ramon Bakker

Ramon Bakker
Developer

Daar is 'ie, weer-man! Ramon laat z'n weerstation onbeheerd in de tuin en blijft na een succesvolle stageperiode bij ons als developer.

Foto van Shirley Viswat

Shirley Viswat
Marketing & Communicatie

Deze marketingtopper in de dop werkt aan gave marketingprojecten voor onze klanten. Daarnaast is ze mieters-gezellig om af en toe een praatje mee te maken. Zoals we op het B2Kantoor zeggen: 'Tis wat met Viswat!

Foto van Jos Beek

Jos Beek
Stagair Marketing & Communicatie

Jos onderzoekt voor onze klanten de kansen op het gebied van internationale communicatie. Buiten zijn stage vind je Jos op het voetbalveld bij Groen-Geel, waar hij op niveau een aardig balletje trapt.

Foto van Roy Freij

Roy Freij
Stagiair developer

Roy heeft naast een passie voor het schrijven van degelijke code een passie voor auto's. Hij zal tijdens zijn stage Sander ondersteunen bij onze projecten.

Foto van Daan Haitsma

Daan Haitsma
Stagiair developer

Deze jonge programmeur in de dop helpt Sander met het schrijven van waterdichte code voor onze opdrachtgevers. Er zijn weinig Apple apparaten die je niet bij Daan thuis vindt.

Foto van Noa

Noa
De stofzuiger

Een graag geziene collega op het B2Design hoofdkwartier. Noa staat garant voor aaibaarheid en rust binnen onze hectische kantooromgeving, en dwingt ons om in de middagpauze een frisse neus te halen in het stadspark.

B2Design BV twitterrrrrrrrde op 06-02-2018 06:05

RT @TopDutchCom: Hi @elonmusk! Remember us? We are Europe's #1 spot for your Gigafactory. And we have business for you. We are buying 5 m…

Geknipt voor de job!

Wij denken Groots!

Zo nuver als een stuver