Op zoek naar professioneel webdesign?

Wij zijn B2Design, sinds 2004 jouw full-service internetbureau in Groningen. We werken elke dag met 18 collega’s aan professionele websites, webshops en andere creatieve projecten. En niet zonder succes, ons werk is bekroond met een internationale Awwward! We denken graag met je mee over je nieuwe website of webshop. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

3x
Awwards gewonnen Internationaal erkend design
15+
Groot team Ontwerp, techniek en strategie
8.7
Tevreden klanten Onze klanttevredenheid
Over Ons Kantoor
Dorin Bouwman

Professionele website laten bouwen?

Op zoek naar een professionele WordPress website, een unieke webshop, een frisse nieuwe huisstijl, effectief drukwerk of deskundige marketingdiensten? B2Design heeft de ervaring en expertise om je communicatie naar een hoger niveau te tillen. Ons webdesign bureau is gespecialiseerd in alle onderdelen van het webdesign-traject.

Webbureau Groningen 4 Tiny
Webbureau Groningen 3 Tiny

B2Design is een webdesign bedrijf dat bestaat uit ontwerpers, ontwikkelaars, strategen, copywriters en marketingspecialisten. Full service betekent dat we je in elke fase van het traject kunnen bijstaan. Vanaf een gedegen fundering in de vorm van een interactie-ontwerp of onderzoek naar je doelgroep tot het ontwerpen, bouwen en vermarkten van je nieuwe website of webshop.

Zelfs na oplevering blijven we graag betrokken bij het succes van jouw website of webshop. Dit doen we met kwartaalmeetings, rapportages op basis van echte data en optimalisaties om de gebruikerservaring en dus het resultaat van je website te verbeteren. Dus op zoek naar webdesign in Groningen? B2Design is jouw professionele webdesigner.

Deze opdrachtgevers gingen je voor

Benieuwd naar onze cases voor echte opdrachtgevers? Bekijk dan gerust onze casepagina. Hier vind je werk voor Provincie Groningen, Provincie Friesland, Provincie Drenthe, Shell, de NOM, Cappuvino en nog veel meer projecten die tot de verbeelding spreken.

Webbureau Groningen 5 Tiny
Webbureau Groningen 6 Tiny

Onze opdrachtgevers beoordelen opgeleverde websites gemiddeld met een 8.7, waarbij de korte lijnen, professionaliteit en het ontwerp bij de meestgenoemde pluspunten behoren.

“Samenwerken met B2Design betekent samenwerken met een team van meedenkende professionals. En dat in een omgeving van korte lijnen via eigen contactpersonen. Prettig samenwerken dus waarbij daadkracht, plezier én humor ook belangrijk zijn."

- Annemarie Atema (Marketing & Communicatiemanager NOM)

Webbureau Groningen 2 Tiny

Alle informatie uit het strategisch onderzoek zal worden doorvertaald naar een logische website-structuur. Ook wel een sitemap genoemd. De website-structuur zal de basis zijn voor een low-fi-ontwerp waarbij u, indien gewenst, op een vereenvoudigde manier door uw nieuwe website kunt navigeren. U krijgt hiermee een gevoel hoe uw nieuwe website qua interactie zal gaan functioneren.

3d Avatar 02
3d Avatar 04
3d Avatar 05
Kennismaken of
een project starten?
Neem contact op
Neem contact op