NNZ 100 Jaar Mockup

100 jaar NNZ: een exclusief evenement

Avatar NNZ 100 Jaar NNZ 100 jaar – Branding & Website
Diensten geleverd

Een jubileum dat
gevierd moet worden

NNZ “the packaging network” bestaat 100 jaar. Dit moest natuurlijk gevierd worden en wij kregen de taak om een onvergetelijke ervaring te creëren. Daarom hebben we een speciaal logo en een toffe website vol met informatie, games en planningen gerealiseerd. Lees verder en ontdek alles over dit feestelijke evenement!

3 dagen vol met activiteiten

Om het overzichtelijk te houden, lieten we per dag een overzicht zien van alle activiteiten. Gebruikers kregen de mogelijkheid om zich in te schrijven voor activiteiten. Om voor jou de optimale gebruikerservaring te creëren hebben we micro-animaties toegevoegd.

Aftellen tot het evenement in real time

NNZ-100-jaar-countdown-timer

Let the games begin...

Verdien de meeste punten, bekijk jouw score op het leaderboard en win grote prijzen aan het einde van het evenement. Tijdens het evenement kon je op drie manieren punten verdienen: door een quiz te doen, een spel te spelen of foto's toe te voegen in een fotoalbum. Een impressie van de quiz is hieronder te zien. In het midden zie je de Seek and Find game. Tijdens dit spel verdien je punten door collega's met "de juiste verpakking" te vinden en elkaars code in te vullen. En tot slot, rechts te zien, kon iedere deelnemer zijn favoriete momenten vastleggen en uploaden in één groot fotoalbum.

NNZ-100-jaar-timeline

100 jaar NNZ in één tijdlijn

NNZ bestaat honderd jaar en bij zo'n jubileum kun je niet anders dan teruggaan naar het begin. Het begon allemaal toen de familie Boot honderd jaar geleden een onderneming startte. Wat ze toen niet wisten is dat deze onderneming uit zou groeien tot een multinationale onderneming. Benieuwd naar hoe dit bedrijf groot geworden is? We hebben een tijdlijn opgesteld, waarbij je in één oogopslag de gehele geschiedenis van NNZ kunt ontdekken!

3d Avatar Bel Ons
3d Avatar 03
3d Avatar 04
Kennismaken of een project starten?
Neem contact op
Neem contact op