Working On Imac
Case webdesign - Docentenmarktplaats

Docentenmarktplaats: De grootste onderwijs vacaturebank van Nederland

Docentenmarktplaats is de grootste online vacaturebank voor mensen in het onderwijs. Deze website verzamelt vacatures van scholen door heel Nederland. B2Design is verantwoordelijk voor de technische en grafische realisatie van de gehele website. De doelstelling; Een vacaturebank realiseren met oog op gebruiksgemak.

Bekijk onze werkwijze
  • Klant
  • Docentenmarktplaats
  • Diensten geleverd
  • Logo & huisstijlen
  • Website
  • Partner sinds
  • 2017
"Ik beschouw B2 als een betrokken en betrouwbare partner. Het woord "meedenken" staat in onze relatie centraal. Voor ons heeft B2 het verschil gemaakt en zo de ontwikkeling en verbetering van onze website geoptimaliseerd." Erik Bieshaar - Eigenaar

Makkelijk zoeken in vacatures

Via het vacature-overzicht kunnen bezoekers op een intuïtieve manier zoeken in de aangeboden vacatures. We hebben verschillende filters ingebouwd om het zoeken te vergemakkelijken. Daarnaast kan de bezoeker vacatures toevoegen aan zijn/haar persoonlijke map, zo kan er later gereageerd worden op opgeslagen vacatures.

Docentenmartkplaats Macbook
Docentenmarktplaats Telefoon

Ben jij ook op zoek naar een website die voor je werkt? Bekijk hoe wij je kunnen helpen!

Bekijk onze werkwijze

Overal solliciteren

Docentenmarktplaats is met grote zorg geoptimaliseerd voor mobiele telefoons.  De kandidaat kan, na registratie, binnen enkele klikken solliciteren op een vacature. Hierdoor kan een kandidaat op elk moment van de dag solliciteren. De kandidaat hoeft niet achter een computer te zitten voor het invullen van lange formulieren.

IPad Angled

Een snelle & concrete sollicitatieprocedure

Indien de gebruiker niet geregistreerd is kan er alsnog gesolliciteerd worden. Deze sollicitatieprocedure is snel en concreet. De kandidaat vult de velden in, gaat akkoord met de voorwaarden en upload zijn of haar CV. Na de sollicitatie ontvangt de school in kwestie een email met de aangeleverde informatie.