Case: Docentenmarktplaats - Website & vacaturebank

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan B2Design om mijn gegevens op te slaan, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

De grootste onderwijs vacaturebank van Nederland

Case webdesignDocentenmarktplaats

Docentenmarktplaats is de grootste online vacaturebank voor mensen in het onderwijs. Deze website verzamelt vacatures van scholen door heel Nederland. B2Design is verantwoordelijk voor de technische en grafische realisatie van de gehele website. De doelstelling; Een vacaturebank realiseren met oog op gebruiksgemak.

Klant
Docentenmarktplaats

Diensten geleverd
Logo & huisstijlen Website

Partner sinds
2017

HEX: #1b5fd3
HEX: #52b26e
HEX: #ffffff
Kleurenpallet
Logo ontwerp

Makkelijk zoeken in vacatures

Via het vacature-overzicht kunnen bezoekers op een intuïtieve manier zoeken in de aangeboden vacatures. We hebben verschillende filters ingebouwd om het zoeken te vergemakkelijken. Daarnaast kan de bezoeker vacatures toevoegen aan zijn/haar persoonlijke map, zo kan er later gereageerd worden op opgeslagen vacatures.

Responsive design

Overal solliciteren

Docentenmarktplaats is met grote zorg geoptimaliseerd voor mobiele telefoons.  De kandidaat kan, na registratie, binnen enkele klikken solliciteren op een vacature. Hierdoor kan een kandidaat op elk moment van de dag solliciteren. De kandidaat hoeft niet achter een computer te zitten voor het invullen van lange formulieren.

Titles

Avenir Black

Subtitles

Avenir Medium

Body

Avenir Regular

Indien de gebruiker niet geregistreerd is kan er alsnog gesolliciteerd worden. Deze sollicitatieprocedure is snel en concreet. De kandidaat vult de velden in, gaat akkoord met de voorwaarden en upload zijn of haar CV. Na de sollicitatie ontvangt de school in kwestie een email met de aangeleverde informatie.

"Ik beschouw B2 als een betrokken en betrouwbare partner. Het woord "meedenken" staat in onze relatie centraal. Voor ons heeft B2 het verschil gemaakt en zo de ontwikkeling en verbetering van onze website geoptimaliseerd. "

- Erik Bieshaar (Eigenaar)

Bezoeken p/m
100.000+

Gem. tijd op website
2 minuten

Sollicitaties
11.000+

En nu

Heb je ook een opdracht voor een (uitgebreid) online systeem?

Geef Dorin een belletje op 06-28203600 Bel mij terug
Werkwijze

Strategie

01Briefing, userstories & interactie-ontwerp

Realisatie

02Grafisch ontwerp & ontwikkeling

Optimalisatie

03Service, SEO & hosting
Meer cases