Case - Docentenmarktplaats - Cover Opacity

Docentenmarktplaats: De grootste onderwijs vacaturebank van Nederland

Hulp nodig bij uw vacaturebank?

Docentenmarktplaats is de grootste online vacaturebank voor mensen in het onderwijs. Deze website verzamelt vacatures van scholen door heel Nederland. B2 is verantwoordelijk voor het frisse webdesign en de technische realisatie van de gehele website. De doelstelling: een vacaturebank realiseren met oog op gebruiksgemak.

Case - Docentenmarktplaats - Logo

Ik beschouw B2 als een betrokken en betrouwbare partner. Het woord "meedenken" staat in onze relatie centraal. Voor ons heeft B2 het verschil gemaakt en zo de ontwikkeling en verbetering van onze website geoptimaliseerd.

Erik Bieshaar - Eigenaar

Makkelijk zoeken in vacatures

Via het vacature-overzicht kunnen bezoekers op een intuïtieve manier zoeken in de aangeboden vacatures. We hebben verschillende filters ingebouwd om het zoeken te vergemakkelijken. Daarnaast kan de bezoeker vacatures toevoegen aan zijn/haar persoonlijke map, zo kan er later gereageerd worden op opgeslagen vacatures.

Case - Docentenmarktplaats - Mockup Laptop
Case - Docentenmarktplaats - Mobile

Ben jij ook op zoek naar een website die voor je werkt? Bekijk hoe wij je kunnen helpen!

Overal solliciteren

Docentenmarktplaats is met grote zorg geoptimaliseerd voor mobiele telefoons.  De kandidaat kan, na registratie, binnen enkele klikken solliciteren op een vacature. Hierdoor kan een kandidaat op elk moment van de dag solliciteren. De kandidaat hoeft niet achter een computer te zitten voor het invullen van lange formulieren.

Een snelle & concrete sollicitatieprocedure

Indien de gebruiker niet geregistreerd is kan er alsnog gesolliciteerd worden. Deze sollicitatieprocedure is snel en concreet. De kandidaat vult de velden in, gaat akkoord met de voorwaarden en upload zijn of haar CV. Na de sollicitatie ontvangt de school in kwestie een email met de aangeleverde informatie.

Case - Docentenmarktplaats - Mockup Ipad