Terug naar overzicht

Onze cultuur

Hoewel we sinds 2004 bestaan is B2Design een jong bedrijf, met een gemiddelde leeftijd achterin de twintig merk je dit aan het speelse enthousiasme op de werkvloer. De B2-cultuur is enorm belangrijk voor het creëren van een creatieve, leuke en vooral productieve werksfeer.

B2design - Kantoor - Kantine
Mees van Belle
B2-Kantoor-V1-26-800×1200
B2design - Kantoor - Werkruimte

Samen voor elkaar

Bij B2 is iedereen gelijk. We geloven dat iedereen op zijn of haar eigen manier een steentje bij kan dragen aan elk project. De bijzondere mix van mensen, kwaliteiten en inzichten zorgt er voor dat geen project hetzelfde is. Omdat samenwerken bijna net zo belangrijk is als samen ontspannen, spelen we af en toe een potje tafelvoetbal of darts. We sluiten de week met elkaar af op vrijdag onder het genot van een biertje, muziekje en de nodige sterke verhalen.

Het lunchdebat

Bij B2 lunchen we samen, dit vinden we belangrijk. De dagelijkse lunch is het toneel voor gevarieerde discussies over de meest uiteenlopende onderwerpen. Tijdens de lunch bespreken we het weekend, gaat het over voetbal of wordt er een pittige stelling in de groep gegooid waar collega's gretig op reageren. Na de lunch, die door de wekelijks wisselende corvee crew wordt opgeruimd, is er nog tijd voor een snelle wandeling in het stadspark, onze achtertuin.

3d Avatar 02
3d Avatar 04
3d Avatar 05
Kennismaken of
een project starten?
Neem contact op
Neem contact op