ZIUZ Header 2
Webdesign & development - ZIUZ

ZIUZ: De marktleider in visuele intelligentie

ZiuZ is een innovatief bedrijf uit Gorredijk. Voor apotheken, politiediensten en gezondheidszorg over de hele wereld levert ZiuZ specifieke oplossingen waarbij visuele intelligentie voorop staat. B2Design realiseerde een nieuwe website met internationaal karakter. Het doel; een website realiseren die aansluit bij het innovatieve karakter van ZiuZ en een plek bieden voor het aanbieden van maatwerk.

Bekijk onze werkwijze
  • Klant
  • ZIUZ
  • Diensten geleverd
  • Website
  • Partner sinds
  • 2017
ZIUZ Iconen2 2
Iconen ontwerp
"B2Design heeft een website neergezet die goed past bij ons innovatieve karakter. Tijdens de realisatie werd continu met ons meegedacht om tot het gewenste eindresultaat te komen. Wij kijken terug op een erg prettige samenwerking." Cor Mulder

Visualiseren van visualisatie

Voor het uitbeelden van de verschillende sectoren en gebieden hebben we een nieuwe iconenset ontworpen. Deze iconen kunnen ingezet worden in verschillende uitingen en dragen bij aan het verduidelijken van de dienstverlening.

 

ZIUZ Lagen 2
Website ontwerp

Uitgelichte pagina per industrie

In het ontwerp voor de website hebben we rekening gehouden met bezoekers uit verschillende industrieën. Elke industrie krijgt een eigen pagina met daarop relevante informatie voor een specifieke doelgroep. Door de bezoeker onder te verdelen in een specifieke industrie kunnen er gerichte leads verzameld worden en kan er gericht informatie verstrekt worden. Via een specifieke industrie kan doorgeklikt worden naar een diepere laag met meer informatie over de diensten, uitdagingen of producten voor deze industrie.

 

 

ZIUZ Map 2
Partners in beeld
ZIUZ News2 2

Meertalig en schaalbaar

Door het internationale karakter van ZiuZ was het van groot belang om een schaalbare website op te leveren, met oog op uitbreiding en groei naar nieuwe continenten en landen. De volledige website is volledig meertalig en biedt ruimte voor het toevoegen van additionele talen. Samen met ZiuZ hebben we gekeken naar een schaalbare en gebruiksvriendelijke manier van vertalen, nieuwe talen kunnen gemakkelijk worden toegevoegd.