Case - Syncom - Cover Opacity

Syncom: een website voor organische scheikunde

Case - Syncom - Icon Syncom

Focus nodig op jouw services?

Syncom is de wereldleider op het gebied van scheikundige synthese voor de farmaceutische en biochemische industrie. Dit bedrijf uit Groningen levert bouwstenen voor verschillende toepassingen in bovengenoemde sectoren. We maakten een nieuwe website om de diensten en producten beter onder de aandacht te brengen.

Case - Syncom - Iconen

Bijpassende iconen

Voor veel mensen zijn de diensten en producten van Syncom ongrijpbaar. Voor specialisten is het belangrijk dat zij gemakkelijk de benodigde dienst of het product kunnen vinden. Voor de website hebben we daarom speciale illustraties gemaakt in de vorm van iconen. Deze iconen wekken herkenbaarheid op voor de verschillende diensten. Dit draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid voor zowel de specialist als de ‘toevallige’ bezoeker.

Case - Syncom - Mockup Devices

Een ingewikkeld scheikundig proces, grafisch gepresenteerd

De uitdaging van deze case zit in het vertalen van ingewikkelde scheikundige processen naar een toegankelijk online verhaal. Door krachtige fotografie en mooie iconen krijgt de bezoeker een kijkje in het lab. Inkopers met verstand van zaken krijgen een beeld van de organisatie, en kunnen online producten bestellen. Ook krijgen geïnteresseerden buiten het vakgebied een goed beeld van wat Syncom uniek maakt.

Om de website een eigen karakter te geven hebben we voor de website foto’s gemaakt op locatie. De foto’s vertellen wat over de mensen, het proces en het gave laboratorium waar Syncom in werkt. Het resultaat sluit perfect aan bij het ontwerp, waardoor eenheid en professionaliteit ontstaat.

Case - Syncom - Lab

Uitgebreide product catalogus

De nieuwe Syncom website heeft als doel om producten en diensten aan te bieden. Voor het presenteren van de producten ontwikkelden we een interactieve productcatalogus, vergelijkbaar in functionaliteit met een webshop. De (specialistische) bezoeker kan zo offertes aanvragen voor specifieke producten van Syncom, of een maatwerk-oplossing opvragen.

Case - Syncom - Mockup Laptop

Modern design, voor een moderne organisatie

Het ontwerp voor de Syncom website is eigentijds en modern. Door slim gebruik te maken van de vorm van het logo zorgen we voor herkenbaarheid door de gehele website. De combinatie met het contrasterende kleurgebruik en bijzondere titels maken deze website een lust voor het oog. De unieke iconen voor de verschillende diensten dragen bij aan het vergroten van de gebruiksvriendelijkheid.