SPSNN Cover
SPSNN - SPSNN

SPSNN: een nieuwe huisstijl & website met speelse kleuren

Stichting Prenatale Screening Noordoost Nederland (SPSNN) is vergunninghouder voor de controle op prenatale screening in Noord en Oost Nederland. Deze stichting richt zich op het controleren van meer dan 500 echoscopisten en verloskundigen in de regio. Door een verouderde huisstijl en website was het tijd voor de geboorte van iets nieuws, daar mochten we vol trots bij helpen! Hoe? Dat lees je in deze case.

Bekijk onze werkwijze
SPSNN VK
SPSNN Logo

Ontwikkeling nieuwe huisstijl

We zijn dit traject met SPSNN gestart met de realisatie van een nieuwe huisstijl. De nieuwe stijl mocht niet te klinisch zijn, maar moest wel elementen bevatten om associatie op te wekken met echoscopie en prenatale screening. Het resultaat is een krachtig beeldmerk dat toegepast kan worden op on- en offline dragers. De speelse en vrolijke kleuren bieden de basis voor de realisatie van de nieuwe website in het vervolg van het traject.

 

SPSNN Screens
HEX: #d91263
HEX: #283b7c
HEX: #5eba95
HEX: #d8d72b
HEX: #456fe5

De gekozen kleuren geven een speelse indruk. Wanneer je dit palet buiten de website ziet wekt het misschien een indruk die niet per se bij een controlerende stichting past, wanneer we ze echter toepassen in de ontwerpen ontstaat een betrouwbaar beeld met een herkenbare uitstraling.

SPSNN Homepage
SPSNN Mobile
SPSNN Vorm