Case - Holland Trading Group - Cover Opacity

Holland Trading Group: Een geschikte werkgever!

Bekijk het resultaat https://www.werkenbijbs-htg.nl/

Een slim platform voor een geschikte werkgever

Goed personeel vinden is een enorme uitdaging. Met deze uitdaging kwam HTG bij ons, samen zijn we aan de slag gegaan om een slim platform op te zetten voor het werven van nieuw personeel. Dit innovatieve werken-bij-platform is rechtstreeks gekoppeld met Salesforce en is volledig ingericht op het verbeteren van de employer branding. Hoe we dit hebben gedaan? Dat lees je hieronder!

Case - Holland Trading Group - Cover

Sollicitanten zijn op zoek naar zekerheid. Daarom hebben we ervoor gekozen om verhalen van bestaande medewerkers uit te lichten. Doormiddel van sociaal bewijs geven we HTG medewerkers een gezicht, en overtuigen we de sollicitant van de mogelijkheden binnen de organisatie.

Barba.js en Locomotive Scroll

Over de gehele website wordt gebruik gemaakt van Barba.js. Deze javascript-techniek zorgt voor vloeiende paginatransities bij de gebruiker. Door slim gebruik te maken van deze javascript library wordt de laadtijd gevoelsmatig beperkt. Pagina’s worden op de achtergrond ingeladen, waarna ze getoond worden na een snelle transitie. Zo lijkt het visueel voor de gebruiker alsof de pagina geopend wordt zonder laadtijd. Dit komt de ervaring van de gebruiker ten goede.

Locomotive Scroll is een scrolltechniek die bijdraagt aan het ‘vloeiende’ karakter van de website. Hierdoor kunnen bepaalde elementen meebewegen met de scrollbeweging, of juist onder de aandacht brengen door in tegengestelde richting van de scrollbeweging te animeren. Zo brengen we bepaalde blokken op de vacature-overzicht-pagina onder de aandacht en geven de gebruiker een soepele scroll-ervaring.

HEX: #014586

HEX: #0073e0

Case - Holland Trading Group - Huisstijl

De website is responsive en volledig geoptimaliseerd voor verschillende schermformaten. Daarnaast gebruiken we nieuwe webtechnieken waaronder Barba js. en locomotive scrolling, beide dragen bij aan een soepele en vloeiende gebruikerservaring. Ook is de nieuwe website gekoppeld aan Salesforce waardoor vacatures makkelijk vanuit een centrale plek geplaatst kunnen worden en de sollicitaties op één punt binnen komen. Dit zorgt voor een efficiëntere workflow.

Case - Holland Trading Group - Mockup
Case - Holland Trading Group - Mobile

Wil jij ook een geweldige website om talent te werven? B2Design is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Werkenbij-websites die werken.