Case webdesign: Chemport Europe - B2Design BV

Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan B2Design om mijn gegevens op te slaan, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

Samenwerken aan een duurzame chemische industrie

Case webdesignChemport

Chemport Europe is het samenwerkingsverband tussen de drie Noorderlijke chemieclusters. Bedrijven uit De Eemshaven, Delfzijl en Emmen werken samen aan het vergroenen van de chemie. Door samen te werken in ketens wordt de productie van innovatieve en duurzame chemicaliën uit aardappelen, suikerbieten en tarwe gestimuleerd. B2Design realiseerde een moderne, krachtige en informatieve website, gericht op het informeren van bezoekers over de hele wereld.

Klant
Chemport

Diensten geleverd
Website

Partner sinds

De Chemport Europe website is voorzien van een modern en herkenbaar uiterlijk. Door het gebruik van ronde, vloeiende lijnen krijgt de website een innovatief uiterlijk. De informatie is goed leesbaar en op een speciale manier geïndexeerd met een uitgebreid tag-systeem.

Door een goed doordachte indeling kan de bezoeker snel informatie vinden over specifieke onderwerpen. De hoofdcategorieen zijn ingedeeld in feedstock, intermediate chemicals, polymers and materials en recycling. Via de ‘doing business’ pagina vindt een potentiële samenwerkingspartner alle informatie die de samenwerking op gang kan brengen.

Op 16 december werd in de Euroborg de Chemport Europe website gelanceerd. Gedeputeerden Patrick Brouns (Groningen) en Henk Brink (Drenthe) lanceerden, in de skybox van Groningen Airport Eelde, de website voor de ogen van geïnteresseerden en pers met een druk op een grote rode knop.

Voor de realisatie van de Chemport Europe website hebben we intensief samen gewerkt met de opdrachtgever. Om tot het eindresultaat te komen hebben we in sprints gewerkt. Wekelijks was de opdrachtgever aanwezig op het B2Design kantoor, hierdoor kon er snel geschakeld worden en was er ruimte om alvast content toe te voegen in een vroeg stadium van de ontwikkeling. Meer informatie over deze werkwijze vindt u hier.

Jouw klanten nog veel beter bedienen met ook zo’n product?

Geef Dorin een belletje op 06-28203600 Bel mij terug
Werkwijze

Strategie

01Briefing, userstories & interactie-ontwerp

Realisatie

02Grafisch ontwerp & ontwikkeling

Optimalisatie

03Service, SEO & hosting
Meer cases