3 Phones Angled Orange
Case webdesign - Cavari

Cavari: Specialist in complexe medische analyses

Cavari Clinics is een privé-kliniek voor medisch specialistische zorg (ZBC). Het team van Cavari werkt intensief samen op verschillende gebieden, zo wordt er naast de fysieke kant ook gekeken naar de mentale kant van gezondheidsproblemen. We realiseerden een uitgebreide website met veel speciale functies. De website beschikt onder ander over een kennisbank, login-systeem en doorverwijzersportaal. De uitdaging: Hoe maken we de nieuwe Cavari Clinics website geschikt voor alle doelgroepen? Lees hieronder hoe dit project tot stand is gekomen.

Bekijk onze werkwijze
  • Klant
  • Cavari
  • Diensten geleverd
  • Website
IPad With Pen No Bg

Veel handige functies

De Cavari Clinics website beschikt over veel handige functies. Zo kan een verwijzer zoals een (bedrijs)arts via een online portaal patienten aanmelden. Voor patienten die reeds ingeschreven zijn is er een speciale sectie op de website met aanvullende informatie over bepaalde aandoeningen en behandelingen. De website beschikt over een sectie met veelgestelde vragen en geeft de bezoeker de mogelijkheid om informatiebrochures te downloaden.

 

HEX: #f9793f
HEX: #56525e
HEX: #27e3d8
Kleurgebruik
Macbook On Desk

Relevante informatie per doelgroep

De website biedt uitgebreid antwoord op de meest gestelde vragen van de verschillende doelgroepen. We hebben ervoor gekozen om duidelijk onderscheid te maken tussen de drie hoofddoelgroepen; patienten, verwijzers en werkgevers. Via het ‘slide out’ menu bovenin de website kan de bezoeker zichzelf in één van de groepen onderverdelen. Het menu dat uitklapt biedt ingangen naar relevante informatie per doelgroep. Door volledig te zijn in de informatievoorziening per doelgroep kan de bezoeker gemakkelijk antwoord vinden op zijn of haar vraag. De duidelijke en goed doordachte menustructuur is het resultaat van een uitgebreide strategiesessie samen met de medewerkers van Cavari Clinics.

Cavari Mobiel 1
Responsive design
Cavari Mobiel 2