Vacaturesen stages

Een broedplaats voor jonge talenten die verder denken.

 

Open vacatures (2)

Backend webdeveloper // 40 uur per week // per direct Per direct

Zijn AngularJS en Laravel zijn geen onbekende termen voor je, dan hebben we een hele mooie vacature voor je waarbij je in theorie direct kan beginnen.

Vacature: Business Controller in Groningen Medio Q2 2018

Als Business Controller bij B2Design BV, ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de organisatorische processen die nodig zijn om de strategische doelen te implementeren in de dagelijkse werkprocessen.

Open stageplaatsen (0)

 


 

B2Design is sinds 2013 een erkend leerbedrijf. Kort gezegd betekent dit dat wij in staat zijn jonge creatieven een leerzame en interessante stageplek te bieden. En niet alleen creatieven zijn welkom, we bieden tevens een leerzame stage voor (backend) webdevelopers. Hier staat tegenover dat wij op onze beurt actieve inzet van onze teamgenoten verwachten. Enthousiasme, assertiviteit, leergierigheid en ambitie zijn daarbij onmisbaar. Wij streven ernaar dat je als student leert waarom je bepaalde keuzes maakt wanneer het gaat om vorm en functie.

Gretige voorgangers doen een boekje open...

Yemna
Opleiding: Mediadeveloper (Noorderpoort Groningen)

"Ik heb een ontzettend leuke stage gehad bij B2Design. De projecten waren erg tof om te doen en de collega’s zijn gezellig. Ik heb veel geleerd over alles wat met developen te maken heeft, maar op ook persoonlijk vlak. Na mijn stage en eindopdracht, heb ik de mogelijkheid gekregen om te blijven werken. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen!"

Marie-Cecile
Opleiding: Marketing & Communicatie (Hanzehogeschool Groningen)

"Tijdens mijn stageperiode heb ik het project Uitzendingbijwonen.nl mogen oppakken. Het was een grote speeltuin. Ik heb super veel geleerd en dat was niet gelukt dankzij de zeer goede en professionele begeleiding van mijn collega's. Een hecht en leuk team kom je als stagiaire in terecht. Waar ik nog langer kon blijven na het afronden van mijn stage. Bedankt iedereen voor de kansen, mogelijkheden en geduld."

Niek
Opleiding: Applicatie en Mediaontwikkeling (Noorderpoort)

"Tijdens mijn stageperiode bij B2Design heb ik veel bijgeleerd op mijn vakgebied, door het mee mogen mee werken aan te gekke projecten met een fantastisch team. B2Design, bedankt voor de leuke en leerzame tijd!"

Daan
Opleiding: Commerciele Economie (Hanzehogeschool)

"Voor de afronding van mijn studie Commerciele Economie heb ik een scriptie mogen schrijven voor één van de projecten van B2Design. Hierbij ben ik terecht gekomen in een gezellig team waar ik veel heb kunnen leren.."

Ramon
Opleiding: HBO ICT (Hanzehogeschool)

"Ik heb een erg toffe stageperiode bij B2Design gehad en veel ervaring opgedaan met moderne webtechnieken binnen een groot en leuk project."

Richard
Opleiding: Applicatie en Mediaontwikkeling (Noorderpoort)

"Mijn stage bij B2Design is ontzettend succesvol geweest. Zonder voor de leeuwen gegooid te worden, krijg je veel verantwoordelijkheid en ruimte om zowel klanten- als eigen projecten naar je eigen hand te zetten. Door de leuke, informele en zeker ook respectvolle omgang met elkaar, waar je niet als stagiaire maar als collega wordt beschouwd groei je duidelijk als mens. Iedereen bij B2Design, ontzettend bedankt! "

Jesse
Opleiding: Applicatie en Mediaontwikkeling (Noorderpoort)

"Ik heb mijn stage bij B2Design als een supergezellige maar vooral erg leerzame tijd ervaren. Dankzij de visie om creatieve grenzen te verleggen heb ik in mijn stageperiode erg veel nieuwe en vooral innovatieve technieken geleerd. Verder wordt je uitgedaagd om mee te denken met zowel de huidige als nieuwe projecten, B2 bedankt!"

Marcel
Opleiding: Applicatie en Mediaontwikkeling (Noorderpoort)

"Bij B2Design BV heb ik een erg goede stage gehad! Er hangt een hele prettige informele, maar ook professionele sfeer. Er is altijd ruimte voor een nieuw idee en ze denken nooit in problemen, alleen in oplossingen. Het leren bij B2 houdt nooit op, je wordt gedreven om wat onmogelijk lijkt, mogelijk te maken op een innovatieve wijze. B2, bedankt voor deze top tijd!"

Sander
Opleiding: HBO Informatica (4e jaar)

Bij B2Design stage lopen is heel erg leuk. Er hangt een goede, gezellige sfeer en er werken leuke mensen die erg ontspannen zijn, maar ook serieus zijn wanneer het moet. Met het oog op mijn opleiding is het erg leerzaam, en dan met name op het gebied van creativiteit en innovatieve ideeën. De dagen bij B2Design vliegen voorbij, dat kan alleen maar een goed teken zijn!!

Gert Jan
Opleiding: HBO Informatica (3e jaar)

"Ik heb een erg leuke tijd gehad tijdens mijn stage bij B2Design. Binnen het bedrijf heerst een ontspannen, gezellige maar ook serieuze sfeer. Ik heb veel opgestoken tijdens mijn stage en dan met name op het gebied van creatief denken. Bedankt voor deze leuke en leerzame periode! "

Rene
Opleiding: Mediavormgever Alfa College (4e jaar)

"B2Design is voor mij een ontzettend leuke en leerzame periode geweest. Veel geleerd op het gebied van huisstijl ontwikkeling en webdesign. De nadruk werd gelegd op typografie, wat ik heel leuk vond. De sfeer is ontspannen maar er moet natuurlijk ook hard gewerkt worden."

Christiaan Jansma
Opleiding: HBO Informatica  (2e jaar)

Tijdens mijn stage kwam mijn eigen leerproces duidelijk op de eerste plaats en ik heb het erg naar mijn zin gehad. Als ik vragen had kon ik die altijd stellen en ik werd uitgedaagd om mee te denken. Het was erg gezellig en leerzaam. Bedankt B2Design!