Vacaturesen stages

Een broedplaats voor jonge talenten die verder denken.

 

Open vacatures (2)

Traffic manager // 40 uur per week Q1 2018

Als traffic manager ben je verantwoordelijk voor onze algehele online zichtbaarheid, dus met andere woorden: het (nieuwe) verkeer naar onze websites toe. Verkeer dat komt uit zoekmachines (seo), websites (linkbuilding), campagnes (adverteren) en social media (organisch & betaald).

Conversie specialist - CRO // 40 uur per week Q4 2017 of Q1 2018

Als Conversie specialist zorg je dat onze (potentiële) klanten eenvoudig de informatie vinden die ze zoeken of handeling verrichten die voor hen (of voor ons) relevant is. Je achterhaalt pijnpunten en afhaakmomenten op de website en zorgt dat klanten zonder frustratie naar en door de website bewegen.

Open stageplaatsen (6)

Applicatie- en mediaontwikkelaar MBO Medio januari / februari 2018

Je bent een MBO student en bent op zoek naar een stageplaats waar je niet alleen vakinhoudelijk kan groeien maar ook als mens. Je krijgt concrete opdrachten in een eigen internet project en kan doorgroeien tot een volwaardig teamlid van B2Design!

Frontend webdeveloper voor eigen community project Medio januari / februari 2018

Jij bent sportminded en op zoek naar een frontend development stage. We hebben plaats in een sport gerelateerd eigen internet project waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Spreekt dit je aan?

Frontend webdeveloper klant projecten Medio januari / februari 2018

De mooiste ontwerpen vertalen naar web & app. Je kunt goed zelfstandig én in teamverband werken en bent helemaal op de hoogte van de laatste internet trends. Je trappelt om iedere dag nieuwe dingen te leren. Wij willen je er graag bij helpen!

Back-end webdeveloper HBO Medio januari / februar 2018

Je bent vanaf dag 1 een sparringspartner van ons gehele team. We zijn elkaars collega's, niet elkaars manager. Je hebt de vrijheid om eigen keuzes te maken binnen door ons gestelde kaders. AngularJS en Laravel zijn geen onbekende termen voor je.

Stage: Grafisch vormgever / Web-, UX-, UI-designer Medio januari / februari 2018

Kleurgebruik, positionering, typografie en doelgroep. Alles heeft met elkaar te maken. Een verhaal vertalen naar een corporate identity, dat is iets waar je met jouw talent gek op bent. Wij willen jou graag verder de kneepjes van het vak leren. Lees snel de stagevacature!

Online Conversie Optimalisatie specialist Per januari / februari 2018

Met je affiniteit voor data, meten en conversieoptimalisatie zorg je voor hogere conversies op websites van onze klanten in Groningen. Als HBO student is dit dé stage in Groningen.

 


 

B2Design is sinds 2013 een erkend leerbedrijf. Kort gezegd betekent dit dat wij in staat zijn jonge creatieven een leerzame en interessante stageplek te bieden. En niet alleen creatieven zijn welkom, we bieden tevens een leerzame stage voor (backend) webdevelopers. Hier staat tegenover dat wij op onze beurt actieve inzet van onze teamgenoten verwachten. Enthousiasme, assertiviteit, leergierigheid en ambitie zijn daarbij onmisbaar. Wij streven ernaar dat je als student leert waarom je bepaalde keuzes maakt wanneer het gaat om vorm en functie.

Gretige voorgangers doen een boekje open...

Yemna
Opleiding: Mediadeveloper (Noorderpoort Groningen)

"Ik heb een ontzettend leuke stage gehad bij B2Design. De projecten waren erg tof om te doen en de collega’s zijn gezellig. Ik heb veel geleerd over alles wat met developen te maken heeft, maar op ook persoonlijk vlak. Na mijn stage en eindopdracht, heb ik de mogelijkheid gekregen om te blijven werken. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen!"

Marie-Cecile
Opleiding: Marketing & Communicatie (Hanzehogeschool Groningen)

"Tijdens mijn stageperiode heb ik het project Uitzendingbijwonen.nl mogen oppakken. Het was een grote speeltuin. Ik heb super veel geleerd en dat was niet gelukt dankzij de zeer goede en professionele begeleiding van Jenny. Een hecht en leuk team kom je als stagiaire in terecht. Waar ik nog mag blijven doordat ik een baan gekregen heb. Bedankt iedereen voor de kansen, mogelijkheden en geduld."

Niek
Opleiding: Applicatie en Mediaontwikkeling (Noorderpoort)

"Tijdens mijn stageperiode bij B2Design heb ik veel bijgeleerd op mijn vakgebied, door het mee mogen mee werken aan te gekke projecten met een fantastisch team. B2Design, bedankt voor de leuke en leerzame tijd!"

Daan
Opleiding: Commerciele Economie (Hanzehogeschool)

"Voor de afronding van mijn studie Commerciele Economie heb ik een scriptie mogen schrijven voor één van de projecten van B2Design. Hierbij ben ik terecht gekomen in een gezellig team waar ik veel heb kunnen leren.."

Ramon
Opleiding: HBO ICT (Hanzehogeschool)

"Ik heb een erg toffe stageperiode bij B2Design gehad en veel ervaring opgedaan met moderne webtechnieken binnen een groot en leuk project."

Richard
Opleiding: Applicatie en Mediaontwikkeling (Noorderpoort)

"Mijn stage bij B2Design is ontzettend succesvol geweest. Zonder voor de leeuwen gegooid te worden, krijg je veel verantwoordelijkheid en ruimte om zowel klanten- als eigen projecten naar je eigen hand te zetten. Door de leuke, informele en zeker ook respectvolle omgang met elkaar, waar je niet als stagiaire maar als collega wordt beschouwd groei je duidelijk als mens. Iedereen bij B2Design, ontzettend bedankt! "

Jesse
Opleiding: Applicatie en Mediaontwikkeling (Noorderpoort)

"Ik heb mijn stage bij B2Design als een supergezellige maar vooral erg leerzame tijd ervaren. Dankzij de visie om creatieve grenzen te verleggen heb ik in mijn stageperiode erg veel nieuwe en vooral innovatieve technieken geleerd. Verder wordt je uitgedaagd om mee te denken met zowel de huidige als nieuwe projecten, B2 bedankt!"

Marcel
Opleiding: Applicatie en Mediaontwikkeling (Noorderpoort)

"Bij B2Design BV heb ik een erg goede stage gehad! Er hangt een hele prettige informele, maar ook professionele sfeer. Er is altijd ruimte voor een nieuw idee en ze denken nooit in problemen, alleen in oplossingen. Het leren bij B2 houdt nooit op, je wordt gedreven om wat onmogelijk lijkt, mogelijk te maken op een innovatieve wijze. B2, bedankt voor deze top tijd!"

Sander
Opleiding: HBO Informatica (4e jaar)

Bij B2Design stage lopen is heel erg leuk. Er hangt een goede, gezellige sfeer en er werken leuke mensen die erg ontspannen zijn, maar ook serieus zijn wanneer het moet. Met het oog op mijn opleiding is het erg leerzaam, en dan met name op het gebied van creativiteit en innovatieve ideeën. De dagen bij B2Design vliegen voorbij, dat kan alleen maar een goed teken zijn!!

Gert Jan
Opleiding: HBO Informatica (3e jaar)

"Ik heb een erg leuke tijd gehad tijdens mijn stage bij B2Design. Binnen het bedrijf heerst een ontspannen, gezellige maar ook serieuze sfeer. Ik heb veel opgestoken tijdens mijn stage en dan met name op het gebied van creatief denken. Bedankt voor deze leuke en leerzame periode! "

Rene
Opleiding: Mediavormgever Alfa College (4e jaar)

"B2Design is voor mij een ontzettend leuke en leerzame periode geweest. Veel geleerd op het gebied van huisstijl ontwikkeling en webdesign. De nadruk werd gelegd op typografie, wat ik heel leuk vond. De sfeer is ontspannen maar er moet natuurlijk ook hard gewerkt worden."

Christiaan Jansma
Opleiding: HBO Informatica  (2e jaar)

Tijdens mijn stage kwam mijn eigen leerproces duidelijk op de eerste plaats en ik heb het erg naar mijn zin gehad. Als ik vragen had kon ik die altijd stellen en ik werd uitgedaagd om mee te denken. Het was erg gezellig en leerzaam. Bedankt B2Design!