"Google only loves you, when
everyone else loves you first."
Wendy Piersall

Zoekmachine marketing (SEO)

 

Zoekmachine marketing

Een website hebben is één, gevonden worden is twee. B2Design heeft ruime ervaring met het optimaliseren van websites voor de zoekmachines om uw vindbaarheid te vergroten. Niet voor niets staan we zelf als B2Design bewust hoog in de Google resultaten wanneer je zoekt op de trefwoorden: Webdesign Groningen. U moet u zelf altijd de vraag stellen; waar zou een potentiele klant op zoeken wanneer hij zoekt naar een organisatie als de uwe. Wat zou hij intypen in Google zonder dat hij alle 'ins-and-outs' van uw organisatie, product of dienst kent? Op welke vraag uit de markt biedt uw website het meest passende antwoord? In welk (vak)gebied bent u nu heel specifiek werkzaam? Is het af te bakenen?

De basis voor iedere website moet goed zijn

Wij zorgen bij de bouw van uw website in ieder geval voor een goed fundament voor de zoekmachines. Dat houdt in dat uw website dusdanig technisch gerealiseerd wordt dat deze optimaal indexeerbaar is voor de zoekmachines en u eenvoudig en zelfstandig middels het beheersysteem kunt aansturen op verbeterde resultaten. Desalniettemin is het sterk afhankelijk van uw situatie, de mate van verzadiging van uw product of dienst in de markt en de hoeveelheid werk die er nodig is om op de belangrijkste termen hoog in de zoekmachines te komen.

U kunt zelf wel nagaan dat het voor online reisbureaus een grotere uitdaging is om bovenaan te komen door onderlinge competitie dan voor een ondernemer die met een uniek product of dienst op de markt komt zonder enige directe vorm van concurrentie.  

Hoeveel is het u waard om hoog te komen?

Om uw huidige website hoger in de zoekresultaten te laten verschijnen zijn er vele opties mogelijk. Wij geven u graag advies en kunnen intern een uitgebreider traject starten waar nodig. Voor de grote en uitdagende klussen schakelen wij graag een van onze SEO specialisten in om tot de beste resultaten te komen. Echter; ook in dat geval zal vaak een lange adem nodig zijn. Rome is ook niet in 1 dag gebouwd.

Mede door de wisselende algoritmes die de zoekmachines hanteren zijn er honderden (onder verandering onderhevig) factoren die van invloed kunnen zijn waarom uw concurrent net één plaats hoger staat dan u. De vraag is hoeveel tijd en energie u ervoor over heeft om de strijd aan te gaan.. Laat u vooral eens vrijblijvend informeren om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.