"You are what you really do,
not what you say you will do."
C.G. Jung

Webhosting & Domeinnamen

 

Webhosting & domeinnamen vastleggen: alles onder 1 dak

B2Design biedt u ruimte aan voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, worden deze opgeslagen op onze daarvoor ingerichte server.

Snel en efficient wijzigingen doorvoeren

U wilt een extra emailadres, meer serverruimte, een eigen server, meer opslagcapaciteit, meer dataverkeer, snel een domeinnaam registreren of een ander soortgelijke wens laten uitvoeren. Neem contact met ons op en we regelen het snel en efficient. Een belletje of email is vaak genoeg. Wij zorgen voor het onderhoud van de server om uw gegevens veilig online te hebben staan.

Minder prijsvechter, meer flexibiliteit en service

De strijd aan gaan met de 'goedkoopste' hostingbedrijven doen we niet. Vooral omdat we hier door de jaren vele klanten met een onbevredigd gevoel vandaan hebben zien komen. Bij ons geen dure 0900 nummers maar altijd direct contact via email of telefoon en altijd gericht op service. Geen ellenlange contracten maar helderheid op basis van goed vertrouwen en een duurzame samenwerking. Er komen altijd wel vragen of uitbreidingen in u op wanneer uw website eenmaal online staat, wij zijn er om u hierin persoonlijk en snel te helpen. Geef aan wat u graag wilt en wij regelen het. Reiken uw wensen verder dan onze mogelijkheden zijn, dan zullen we adviseren over de beste alternatieven. 

Direct een domeinnaam registreren?

Een domeinnaam op uw naam zetten (registreren) kan vaak al vanaf een tientje per jaar. We hoeven u niet uit te leggen dat de domeinnamen steeds schaarser worden dus zorg dat u er snel bij bent. U wilt een domeinnaam vastleggen en vraagt zich af of deze nog beschikbaar is? Controleer het bij een willekeurige 'domein registratie website' en laat het ons weten als we die ene unieke domeinnaam vrijblijvend voor u vast dienen te leggen. Uiteraard bent en blijft u zelf altijd volledig eigenaar van uw domeinnamen.