"Design should never say, look at me.
It should always say, look at this."
David Craib

Stand & Beurs design

 

Beursstand, gevelbelettering en Interieur Design

U heeft een boodschap, u heeft een locatie bedacht en u gaat ervan uit dat er mensen zijn die uw boodschap willen horen. Een uitdaging op zich, zeker wanneer u niet de enige met een verhaal bent. Er bestaan mensen die op een aardappelkistje in een leeg park kunnen gaan staan en zonder enige toeters of bellen de aandacht van toevallige voorbijgangers voor lange tijd vast kunnen houden. Knap werk, al is z'n voordeel dat hij de enige is. Dit wordt al lastiger wanneer er naast hem nog 50 mensen gaan staan die allemaal hetzelfde kunstje uitvoeren, zij het met een ander verhaal. Op dit moment helpt het om uw verhaal een stukje 'body' te geven. Of het nu gaat om de belettering van uw gevel, een opvallende beursstand of het meedenken over uw inrichting.

Uw beursstand vraagt om een 'beleving' 

Wanneer u klanten op uw kantoor ontvangt zal de klant een zeker beeld van uw organisatie krijgen door de 'look and feel' van uw in-of exterieur. Dit kan uw verhaal onbewust kracht bij zetten. Staat u op een beurs dan bent u deze onbewuste kracht van uitstraling of herkenbaarheid kwijt. Het is dan ook zaak om een functionele, opvallende en vooral 'eigen' omgeving te creeeren op een externe locatie.

Beursstand ontwerp B2Design BV i.s.m. EUS Expo Experience BV

Bedenk waarvoor u de beursstand wilt gaan gebruiken en wie uw doelgroep is zodat gekeken kan worden naar welke positieve beleving de bezoeker op zoek is. Een doordacht vormgegeven beursstand maakt dat de bezoekers een sterker gevoel aan uw organisatie en uw medewerkers koppelen waardoor ze u makkelijker herinneren.

Vorm en omvang volgen de toepassing 

Alvorens te bedenken hoe groot de ruimte is die u dient te gaan reserveren is het zaak om te weten waarvoor u op de beurs gaat staan. Wat is het doel? Is het een plek waar u privacy gevoelige gesprekken voert met (potentiele) partners? Is het een beurs waar u oog in oog met een doelgroep staat die vluchtig langs zal lopen? Is er een soort 'geimproviseerd' vergaderhoekje nodig waar in alle rust conversaties plaats kunnen vinden?

Beursstand ontwerp B2Design BV i.s.m. EUS Expo Experience BV

Video presentatie van uw organisatie

Bij het inrichten van uw stand denken we ook mee met een meer diepgaande presentatie. Niet op ieder moment kunt u de voorbijgangers persoonlijk aanspreken, in deze gevallen is het aan te raden de nieuwsgierige bezoeker van dienst te kunnen zien met een korte video waarin uw verhaal verteld wordt ondersteund door pakkende beelden!

 

Slideshow & Product presentatie Mobacc,  realisatie door B2Design BV

Maak onderscheid met de rest..

Dient uw verhaal kracht bij gezet te worden door middel van stilstaand beeld of misschien zelfs geur? Zijn er leuke gadgets te verzinnen en wilt u warme of koude dranken kunnen aanbieden? Waardoor zullen klanten uw organisatie herkennen, op waarde schatten en onthouden? B2Design denkt met u mee aan een passende strategie waardoor u niet een van de velen bent maar de juiste snaar raakt bij de juiste bezoekers.
 

Beursstand ontwerp B2Design BV i.s.m. EUS Expo Experience BV

Interieur design in Groningen

Zoals een van onze creatieve partners in Interieur ontwerp ons al eens vertelde; Grafisch ontwerp en ruimtelijk ontwerp (inrichting) hebben veel raakvlak en gaan goed samen. B2Design helpt ondernemers ook wanneer het gaat om het meedenken over de inrichting van kantoorpanden. Dit kan door eigen input te leveren of door samen met interieur architecten om de tafel te gaan en te brainstormen over het uniform doorvoeren van bijvoorbeeld een eerder ontwikkelde huisstijl en de 'slag' te maken naar 'ruimtelijke toepassing'.
 

Skybox ontwerp en inrichting

Ook voor de inrichting en het doorvoeren van de huistijl in bijvoorbeeld skyboxes in (voetbal) stadions denken we graag met de klant of de betreffende architect mee over unieke toepassingen. Onderstaand een voorbeeld een dergelijke uiting voor Mobacc BV, B2Design BV verzorgde de opmaak van de typografische plaat aan de wand van deze FC Groningen Skybox waarachter met licht strippen wordt gewerkt zodat de woorden subtiel oplichten op het doek. Realisatie is in samenwerking met ZOLiving verlopen.
 

Sky Box in de Euroborg van FC Groningen, ontwerp B2Design BV i.s.m. ZoLiving