CoffeeshopGuru Header Compressor
- Coffeeshop Guru

De ultieme guide voor coffeeshops

Niet elke dag krijgen we de opdracht om een website te realiseren die volledig draait om cannabis en coffeeshops. Dit was wel het geval bij Coffeeshop.guru. B2Design BV realiseerde een innovatieve website en webshop, gericht op het verschaffen van informatie over cannabis en coffeeshops. Deze ‘community-driven’ website biedt de bezoeker de mogelijkheid om alle informatie te vinden over coffeeshops en verschillende cannabis soorten. Tevens beschikt de website over een webshop waar de bezoeker verschillende soorten cannabis-zaden kan kopen.

Bekijk onze werkwijze
  • Klant
  • Coffeeshop Guru
  • Diensten geleverd
  • Website
  • Partner sinds
  • 2016
Coffeeshopguru Mobiel
Responsive design
Coffeeshopguru Mobiel 2

Gedegen analyses van verschillende cannabissoorten

Coffeeshop.guru streeft naar duidelijkheid in de wildgroei van coffeeshops in Nederland. Deze interactieve website is door B2Design ontwikkeld als vergelijker en uitgebreid met verschillende community-functies. De bezoeker is in staat om een account aan te maken, coffeeshops te recenseren en kan in de webshop verschillende cannabiszaden kopen. Daarnaast biedt de website op basis van laboratoriumtests gedegen analyses van verschillende cannabissoorten.

Strainsz 2

Unieke kleurstelling en vormen

Het onderscheidende ontwerp voor Coffeeshop Guru is herkenbaar en gedurfd, een stijl die goed aansluit bij de doelgroep. We hebben felle, contrasterende kleuren gebruikt die typerend zijn voor deze website. Door de unieke kleurstelling en vormen is deze website een ware eyecatcher.

Guru Blauwmuts 01 0002 Guru Pink 01
Illustraties
Guru Blauwmuts 01 0006 Laag 0

Geavanceerd systeem

De vergelijker

We ontwikkelden een geavanceerd systeem om verschillende soorten cannabis met elkaar te vergelijken. Op basis van verschillende gegevens is het mogelijk om op basis van persoonlijke voorkeur specifieke soorten te vinden. Op de ‘strains’ pagina kan de gebruiker kiezen uit verschillende (medische) effecten, smaken en zelfs stemmingen. Het systeem doet vervolgens aanbevelingen met verschillende cannabissoorten die voldoen aan zijn of haar wens.

De gebruiker aan zet

De kracht van het systeem zit vooral in de gebruiker. We ontwikkelden een systeem waar de bezoeker een account aan kan maken om zo een ‘Guru’ te worden. Guru’s kunnen op de website met elkaar in gesprek en kunnen recensies achterlaten over cannabis en coffeeshops.

Screen Front View No Bg No Border