Dorin 1200×800
Dorin Bouwman Consultant
minuten 31 oktober 2019

B2Design op de Promotiedagen 2019, zien we je daar?

Dinsdag 5 en woensdag 6 november worden de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland gehouden in de MartiniPlaza. Dé beurs voor het Noorderlijke bedrijfsleven. Dit jaar vind je B2Design op de beurs, we staan er om jou te helpen! Hoe? Dat lees je hieronder.

B2 Blog Promotiedagen

Gratis advies; merkidentiteit, marketing en ontwerp

We hebben als doel gesteld om van meerwaarde te zijn voor bestaande relaties, maar ook voor potentiële opdrachtgevers op de beurs. Gedurende beide dagen is de stand bemand met collega’s vanuit verschillende disciplines, hierdoor kunnen we inhoudelijk advies geven over uiteenlopende onderdelen van de zakelijke on- en offline communicatie. In 15 minuten tot een half uur geven we je concreet advies over prangende communicatievragen zoals; 

  • Hoe kan ik mijn merk beter positioneren?
  • Hoe zorg ik voor meer herkenbaarheid in mijn huisstijl?
  • Hoe maak ik een écht goede nieuwsbrief?
  • Hoe bereik ik mijn beoogde doelgroep beter en efficiënter? 
  • Hoe maak ik mijn website sneller? 
  • Waarom converteert mijn website niet? 

Maak kennis met partner Team Digitaal

Vanaf dinsdagmiddag 15:00 zal Sander de Lange van Team Digitaal aanschuiven in onze stand. Hij beantwoordt belangrijke marketingvragen. Dus heb je een vraag over het inzetten van online leadgeneratie? E-mail marketing? Linkedin- of Google advertenties? Of gewoon benieuwd naar de laatste trends op marketinggebied? We ontvangen je graag dinsdagmiddag in stand 6060. 

Een pennetje, keycordje of rolletje pepermunt scoren?

Dan moeten we je teleurstellen. We hebben weer echt werk gemaakt van ons relatiegeschenk dit jaar. En deze is in beperkte oplage beschikbaar in onze stand. Met dit ‘weggevertje’ ga jij thuis de blits maken, beloofd. En als je nog wat overtuiging nodig hebt kun je het komen proberen in onze stand. 

B2Design: Stand 6060! 

Ben je net zo enthousiast als wij over de Promotiedagen? We zien je heel graag op onze stand. Met de knop hieronder kun je een gratis persoonlijke toegangskaart downloaden. Op vertoon van deze kaart heb je toegang tot de beursvloer. We zorgen dat er een koud drankje voor je klaar staat. Tot dinsdag of woensdag! 

Toegangskaart Promotiedagen Downloaden