Dorin 1200×800
Dorin Bouwman Consultant
minuten 16 juli 2019

B2Design x Team Digitaal

Yes! We zijn enorm verheugd om te mogen mededelen dat we vanaf heden samenwerken met Team Digitaal. Op basis van strategie gaan we elkaar helpen met het behalen van online doelstellingen. Wat deze partnership precies inhoudt en wat het voor onze opdrachtgevers betekent lees je hieronder!

121A0472 3

Al 15 jaar helpen we klanten aan creatieve oplossingen voor on- en offline communicatie. In deze 15 jaar is enorm veel veranderd, denk bijvoorbeeld aan de opkomst van smartphones (en responsive websites), maar ook op marketinggebied zijn dingen niet meer zoals voorheen. Waar ‘vroeger’ een simpele website volstond voor het behalen van je online doelstellingen, is dit tegenwoordig niet meer het geval. We zien dat websites de laatste jaren geëvolueerd zijn in langlopende dynamische projecten. Een goede website is nooit af!

Meer doen met je website

De tijd van achterover leunen na het opleveren van een website is voorbij. Concurrentie is moordend en het is van groot belang om een stapje extra te zetten. We zien dat er vanuit onze opdrachtgevers veel vraag is naar het inrichten van deze stap. We hebben een mooie website opgeleverd, maar hoe krijg je hier nou de juiste mensen? Dat is waar Team Digitaal mee gaat helpen. Van het genereren van leads tot het verhogen van de vindbaarheid in zoekmachines.

B2 x Team Digitaal

Na een eerste kennismaking bleek al snel dat beide organisaties veel raakvlakken hebben. Jonge collega’s, een frisse kijk op internet en marketing, nuchterheid en vooral professionaliteit in eigen discipline. Al snel werden de eerste ideeën uitgewisseld; hoe kunnen we elkaar versterken?

Vorige week werd de samenwerking beklonken. Waar Team Digitaal opdrachtgevers van B2 zal gaan helpen met marketing-gerelateerde vraagstukken. Op het gebied van ontwerp en realisatie zal B2 een steentje bijdragen voor de opdrachtgevers van Team Digitaal.

We zijn enorm blij met deze samenwerking, dit zorgt ervoor dat we onze opdrachtgevers nog beter kunnen helpen met een full-service oplossing. Van strategie tot realisatie tot marketing en online leadgeneratie. Benieuwd naar hoe dit in de praktijk werkt? Neem dan contact op!